Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Itt a Windows 11

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

windows 11 laptop

x x xx x x
*
Bemutatkozik a Windows 11
*
2021 október 5.-től telepíthető a Microsoft legújabb operációs rendszere, a Windows 11. A szoftver számos pontban változott az elődeihez képest. A grafikus felhasználói felület mellet a felszín alatt is több fejlesztést és módosítást végeztek Redmondban.
A Windows 10-es licenccel rendelkezők ezentúl ingyen frissíthetik (windows 11-re) számítógépeiket, amennyiben az megfelel a Microsoft szigorú rendszerkövetelményeinek.
*
*
Tehát ezentúl a regisztrált Windows 10-ről az ingyenes frissítés Windows 11-re elérhetővé vált. Ez a lehetőség azonban nem jelenti azt, hogy az összes érintett felhasználó azonnal telepítheti az újabb verziót, még akkor sem, ha az adott számítógép megfelel az új rendszer viszonylag szigorú követelményeinek.
A Microsoft különös figyelmet szentelt a minőségnek, ezért szakaszosan vezeti be az upgrade-et, a felhasználók oldalán lévő hardveres és szoftveres környezetet folyamatosan szem előtt tartva.
Vannak számítógépek amelyekre majd csak hetek vagy hónapok múlva, de legkésőbb valamikor 2022 közepén telepíthető fel a Windows 11. A Windows 10 jelezni fogja, ha mér elvégezhető az upgrade, amelynek elérhetősége a felhasználó által is ellenőrizhető lesz a már jól ismert Windows Update felületén.
*
*
Az új operációs rendszerben a leginkább szembetűnő változást a felhasználói felület adja. Az újratervezéskor jellemző lett középre rendezett dokk, amely elsősorban az ultraszéles, 21:9-es monitorok tulajdonosainak lehet jó hír. Az áthelyezéssel együtt ugyancsak középre kerül át a Start Menü is.
A Windows 11-nél egyszerűbb, átláthatóbb megjelenést kapott a menü grafikus felülete. Az élő csempék eltűntek, a menü sarkait pedig lekerekítették.
Az új Start Menü tetején kapott helyet a keresősáv, mely a lokális fájlok mellett a OneDrive-ból és a webről is képes találatokat feldobni.
A táblagépek és a 2-in-1 konfigurációk kedvelői örülhetnek majd leginkább az új, kompakt lebegő billentyűzetnek, mellyel a gépet fogva, egyetlen kézzel (vagy akár ujjal) is kényelmes lehet a karakteres bevitel.
*
e

Egyensúly az asztalon

A Windows 11 olyan könnyen használható eszközöket tartalmaz, amelyek segíthetnek a képernyőterület optimalizálásában és a maximális hatékonyság elérésében. Ha mindezt egy Microsoft 365-előfizetéssel, is kiegészíti, semmi sem akadályozhatja meg a feladatok elvégzésében.


*
Új kapcsolódási lehetőségek

A Microsoft Teams Csevegés szolgáltatásával bárkit elérhet (ingyenesen), ahogyan szeretné (hívás, csevegés, szöveges üzenet, videó), közvetlenül az asztaláról.
*

*
Bárkihez csatlakozhat

A csevegési és a hívási funkció a tálcába van beépítve, és zökkenőmentesen együttműködik az Outlookkal és a Naptárral, így a kapcsolatfelvétel néhány kattintással egyszerűen megoldható.
*

*
A böngésző, amelynek Ön az első!

Munka, játék, vásárlás, online lejátszás, kapcsolatteremtés – bármit is szeretne tenni, a Microsoft Edge a Windows 11 rendszeren segít mindezt gyorsan és biztonságosan elvégezni.
*

*
A legújabb PC-s játékteljesítmény
A valósággal vetekedő grafikával játszhat a legújabb játékokkal. Konzolos játékosokkal is játszhat. A kedvenc perifériaeszközeit használhatja a játékhoz. A Windows 11-ben a saját szabályai szerint játszhat.
*
e

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5