Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

VR Ready Laptopok

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Vr Ready laptopok

A HTC VIVE egy elképesztően izgalmas megoldást választott, hogy bele vesd magad a Virtuális Valóságba. A HTC Vive egy önálló készülék, amit erre alkalmas "VR-READY" laptophoz lehet csatlakoztatni, így akár magaddal is viheted. A HTC megoldása a kiterjesztett valóság (AR) technológiát ötvözi a virtualitással (VR). A rendszer közel nyolcvan érzékelő adatait feldolgozva képzi le a  környezetedet és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós környezeted alapján hozza létre a virtuális valóságot, mind ezt dinamikusan.

A giroszkópok, gyorsulás érzékelők és a mini kamerák által szolgáltatot adatokat a nagyteljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy szemenként 90Hz-es képfrissítéssel tárul eléd a kép. A mozgásod leképzésével, illetve az új VIVE játékvezérlő használatával maximális illúziót és pontos mozgást tapasztalhatsz.


 Most kívételes lehetőséggel jelentkezünk: a Teréz körút 7 szám alatti bemutatótermünkben kiprobálhatod élőben is ezt az elképzető technológiát ! Kérdéseddel, bátran fordulj hozzánk!

rendszer követlemények :
Intel Core i5 6. generációs processzor 
nVidia 1060 vagy jobb grafikusvezérlővel ellátott Laptop
4 GB vagy több RAM
Microsoft Windows 7, 8.1, 10 Operációs rendszer

Nem található termék a megadott feltételekkel.