Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

 

 

ooo ooo

 
 

Laptop értékesítésével nem ért véget az ügyféllel való kapcsolattartásunk. Éppen ellenkezőleg: az értékesítés utáni időszakban tanúsított ügyfélközpontú magatartás határozza meg cégünk elismertségét, és jó hírnevét.

tovább

 

Amennyiben korábban vásárolt hordozható számítógépe teljesítményével már nincs megelégedve, a készülék lecserélése vagy bővítése merül fel megoldási alternatívaként.

tovább

 

Üzleteinkben lehetőség van új laptop vásárlásával egyidejűleg használt laptopja beszámítására.

tovább

 

 

         
         

 
 

Üzleteinkben lehetőség van használt laptop felvásárlására. Amennyiben jelenlegi laptopjára már nincs szüksége, úgy üzleteink bármelyikébe elhozhatja készülékét készpénzes felvásárlás céljából.

tovább

 

A kölcsönigénylés az Cofidis Bankkal szerződésben álló kereskedelmi üzleteinkben nyújtható be, illetve a laptop.hu weboldalon keresztül online is indítható. Állandóan elérhető konstrukcióink mellett időszakos jelleggel akciós konstrukciók elérhetőségét is biztosítjuk,

tovább

 

Amennyiben már kiválasztotta laptopját, de nem kíván valamelyik üzletünkbe befáradni vásárlás lebonyolításához, használja házhozszállítás szolgáltatásunkat Budapesten megadott értékhatár felett DÍJMENTESEN, vidéken kedvezményes áron!

tovább

         

       

Laptop vásárlás előtt gondoljuk át, hogy mire szeretnénk használni kiválasztandó gépünket. Ha ezzel a kérdéssel tisztában vagyunk, akkor nem lesz nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb laptopot. Vegyük sorra azokat a kritériumokat, melyek fontosak a számunkra.

tovább