Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Aura by Swarovski
Eau de Parfum

A Swarovski már több mint egy évszázada alkot és csiszol kristályokat, megtöltve azokat ellenállhatatlan aurával. Most, folytatva a fény e fajta alkímiáját, és alapul véve a kristályt, Swarovski a nők titokzatos társává válik, amikor vonzerejük új vibrálását hangsúlyozza.

A kristály most egy folyékony energiává alakul át, egy fényes illattá; a kristály most csillogó részecskék áradatában szikrázik és egy fénylő ékszerbe zárt smink lesz belőle.

Egy rendkívüli kreáció

Illat… smink… az Aura by Swarovski sokkal több ennél: a nőiesség és a fény új remekműve Swarovski-tól, a kristály mesterétől.
Aura by Swarovski: egy megigéző név

Egy gazdag jelentéstartalommal bíró név, “Aura”, egy költői szó, mely megragadja egy személy kisugárzását, karizmáját, a ragyogó fényudvart, ami belőle árad. “Aura”, ami kifejezi az illat ragyogását.

Az Aura név kapcsolatot teremt a Swarovski világa és az új kreációk között. Az Aurának köszönhetően a nő most jobban, mint eddig bármikor, a fényáradat középpontja. Magába zárja és visszatükrözi a fényt, mintha ő maga változna kristállyá. Aura by Swarovski: egy fehéren izzó Eau de Parfum

A cél: az illatok nyelvére lefordítani a fény auráját, amit Swarovski a kristályon keresztül alkotott; a nőiesség és az érzelmek egy új dimenzióját adni a márkának.

Az illat szíve egy energiaprizma: ámbra, benzoin és fehér pézsma fúziója. Három tiszta és csodálatra méltó illatrezgés energiával feltöltve, ami a tiszta fénysugarakat intenzívebbé és fényesebbé változtatja.

  • Egy gyümölcsös fénysugár zamatos licsi jegyekkel, ami az energiaprizmával kapcsolatba lépve a női érzékiség egy intenzív, rózsás rezgésévé transzformálódik.
  • Egy virágos fénysugár tiszta, fehér tubarózsa jegyekkel, ami a méltóságteljes nőiesség kéjes vibrációjává alakul az energiaprizmával érintkezve.
  • Egy fűszeres fénysugár finoman vibráló vörösbors jegyekkel, ami az energiaprizmán keresztül melegen és fásan rezgő titokzatos nőiességé változik. Egy fényes illat, ami káprázatos, egyedi aurával burkolja be a női szépséget.

Egy fehéren izzó, gyümölcsös, virágos kreáció. Egy üveg, melyet a fényből vágtak Az első dolog, ami megragadja a figyelmet, az egyedi, látványos kristály, amelyet kifejezetten az Aura by Swarovski számára alkottak. Aszimmetrikus formájának célja a fény speciális visszaverése, melynek köszönhetően, a nap folyamán folyamatosan változik az általa visszavert fény színe. A kristály, mint egy ékkő foglal helyet az üveg tetején. Az üveg kontúrjai futurisztikusak, egyszerű mégis meglepő forma: hosszúkás fémtok vonja körbe az üveget.

Ékszerhez illő csomagolás

Ahogy az üveg is, az Aura csomagolása is visszaveri a fényt: Az oldalai fémes ezüstszínűek, az első oldal pedig a parfüm nevével sötétebb fémes ezüst, fényvisszaverő kontúrral kiemelve. A harmónia a csillogó ezüst és az irizáló fehér között, a luxust és az eleganciát sugallja. Kivételes és ragyogó. Kiváló minőségű papír, speciális dombornyomással kifejezetten a Swarovskinak tervezve.

Aura by Swarovski:

fénysmink, értékes ékszerbe zárva Ezzel a sminkkel, Swarovski megmutatja tudásának legjavát: kristályon keresztül árasztja el fénnyel a női szépséget. A kristály make-up termékekké transzformálva: textúrája mikronizált Swarovski kristályt és Crystal Shine® irizáló gyöngyöket tartalmaz, ami egybeolvad a bőrrel és elképesztő fényt ad. Mivel kristályt és gyöngyöt tartalmaz, összhatása gyökeresen eltér a klasszikus „csillogó” sminkektől. Itt maga a bőr válik fénnyel telivé és töri meg a fényt ezer és egy irányba.

Crystal Gloss Kifinomult, gyengéd fényt ad az ajkaknak. Két színtiszta árnyalat: áttetsző és halvány pink.

Crystal Touch Az Aura by Swarovski a ragyogás egy új módját adja: egy kis szikrázás, ahol csak szeretnéd. A halántékra, szemhéjra, dekoltázsra, vállakra… vagy ahova csak szeretnéd.

Egy ékszermedál A Swarovski ékszerbe zárt smink sokkal több, mint csak egy make-up. Első pillantásra egy kerek ékszermedál, fényes fekete bőr nyakláncon. A medál aszimmetrikus formája különlegesen veri vissza a fényt, a különböző méretű és elhelyezkedésű, fehér vagy rózsaszín Swarovski® Elements díszítő kristályoknak köszönhetően. Az ékszer felső részét elforgatva felfedezhetjük a sminket. A szépség legújabb titka.

A test Kristályosítása: testápoló termékcsalád

A tökéletes megvilágítás érdekében az Aura by Swarovski gyengéden illatosított testápoló termékcsaládot is kínál, hogy minden nő ragyogjon.

  • Perfumed Body Cream (150 ml) valódi mikronizált Swarovski kristálypúderrel és Crystal Shine® irizáló gyöngyökkel. A selymes, irizáló fehér krém egy elegáns ékszerdobozban kapható, melyet egy speciálisan csiszolt Swarovski kristály díszit. Finoman illatosítja a testet, hidratálja és táplálja a bőrt, ami puha, rugalmas és selymes lesz.
  • Perfumed Body Lotion (200 ml) szintén valódi mikronizált Swarovski kristálypúderrel és Crystal Shine® irizáló gyöngyökkel, hogy a végeredmény ragyogó legyen. Finoman illatosítja a testet és hidratálja a bőrt, ami puha, rugalmas és selymes lesz. • Perfumed Shower Gel (200 ml) friss, ragyogó illatával gyengéden illatosítja a testet.
  • Perfumed Deodorant Spray (100 ml) tökéletes kiegészítője a parfüm családnak. Egész napra frissít, illatosít és véd.