Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Törj ki a keretekből a mobiloddal!

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Rendeld elő a Galaxy S8 vagy S8+ készülékedet és vedd át a hivatalos bevezetéshez képest 8 nappal korábban.

Az előrendelés részletei: rendeld elő a Samsung Galaxy S8 vagy S8+ kártyafüggetlen okostelefont 2017. március 29. és április 19. között a Laptop.hu webáruházában vagy szaküzleteiben és vedd át a hivatalos bevezetéshez képest 8 nappal korábban! 

A 2017. április 19. 14:00 óráig leadott utánvétes vagy előre kifizetett rendelések esetén 2017. április 20-án szállítjuk ki a Samsung Galaxy S8 vagy S8+ kártyafüggetlen okostelefonod, vagy személyesen átveheted üzletünkben, amennyiben üzletben történő átvételi mód lett kiválasztva. A 2017. április 19. 14:00 óra után leadott utánvétes vagy előre kifizetett rendelések kiszállítása, üzletben történő átvétele 2017 április 28-ától történik. Az előreutalással kifizetett rendelések feldolgozási ideje várhatóan 1 munkanap, ezt a rendelés leadásakor vedd figyelembe. Hivatalos megjelenés: 2017. április 28. Az előrendeléseket a beérkezés sorrendjében szolgáljuk ki.

Samsung Galaxy S8+

samsung galaxy 8+

Infinity Display

A Galaxy S8 és S8+ forradalmian új kialakítása egészen az alapoktól való újratervezésnek köszönhető. Újragondoltuk a telefon összes részletét, hogy áttörjük a telefon kijelzőjének határait. Így még tisztábban láthatod majd tartalmaidat, keretek nélkül. Ez a legnagyobb, igazán magával ragadó kijelző, amely csak lehetséges egy ekkora telefonon. Ráadásul, könnyedén és kényelmesen elfér egy kézben is.
Az Infinity Display egy olyan lenyűgöző kijelzőt ad a telefonodnak, mely szinte lecsordul a készülék oldalain, és egy teljesen sima, folytonos felületet biztosít, melyet nem szakítanak meg felesleges szögek. Egy tiszta, érintetlen, keret nélküli üveg, amely kitölti a telefon teljes előlapját és tökéletesen illeszkedik az alumínium héjba. Az eredmény pedig egy lenyűgözően ívelt, tökéletesen szimmetrikus, egyedülálló eszköz. 

samsung galaxy 8+

Kamera minden pillanatra

Örörkítsd meg életed legfontosabb pillanatait a Galaxy S8 és S8+ kamerájával. A 12MP hátlapi kamera és a 8MP előlapi kamera olyan pontos és gyors, hogy egyetlen pillanatot sem fogsz kihagyni - legyen az éjjel vagy nappal.

samsung galaxy 8+

Tökéletes biztonság

A kíváncsiskodó szemek többé nem okoznak majd problémát a Galaxy S8 és S8+ íriszszkennerének köszönhetően. Nem létezik két egyforma mintázatú írisz, és ezt lehetetlen lemásolni. Ez azt jelenti, hogy az íriszszkenner segítségével csak a Te szemeid előtt nyílik meg telefonod és annak tartalma. Sőt, mikor nagyon gyorsan kell lezárnod telefonodat, az arcfelismerés is egy kézenfekvő lehetőség lehet számodra.

samsung galaxy 8+

Teljesítmény

Soha nem kell letenned telefonodat. A Galaxy S8 és S8+ a világ első 10 nm processzorával felszerelt készüléke, amely gyors teljesítményre képes és megnöveli az akkumulátor hatékonyságát. 

samsung galaxy 8+
Sőt, bövíthető a memóriája, ráadásul esőben és porban sem veszít teljesítményéből az IP68-as besorolásnak köszönhetően.

samsung galaxy 8+

Phone+

A Galaxy S8 és S8+ telefonokat úgy tervezték, hogy többet nyújtsanak, mint egy egyszerű okostelefon. Megváltoztatják azt, ahogyan a világot látod és ahogy megörökíted a pillanatokat, legyen az 360°-os vagy VR tartalom. Olyan eszközöket terveztünk, melyek megváltoztatják a az életed több területen. Törj ki a keretekből a Galaxy S8 és S8+ okostelefonokkal.

galaxy

Smart Switch

A képektől és videóktól kezdve a névjegyzékig és a zenékig, a Smart Switch biztosítja emlékeid és adataid könnyű átvitelét régi telefonodról új telefonodra. Miután biztos lehetsz benne, hogy az összes régi emlékedet megőrizheted, Galaxy S8 és S8+ készüléked gondoskodni fog róla, hogy újakat szerezz.

samsung galaxy 8+

Nem található termék a megadott feltételekkel.