Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

 

1. Szervezés és lebonyolítás

A promóciós játék szervezője a Laptop.hu Kft, melynek bejegyzett székhelye: 1126 Budapest, Márvány u. 24b (továbbiakban: „Szervező"), és amely a jelen Részvételi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

2. Részvételi feltételek

A promóciós játékban azok vehetnek részt, akik a Szervező által üzemeltetett www.laptop.hu weboldalon feltett kérdésre a www.laptop.hu weboldalon online a helyes megfejtést adják és akik az online kérdőívet szabályosan kitöltik, feltüntetve teljes nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat.


Egy személyhez, illetve egy e-mail címhez a nyereményjáték időtartama alatt naponta egy kérdőív tartozhat. Abban az esetben, ha egy személy naponta több kérdőívet tölt ki, csak az aznap elsőként szabályosan beérkezett kérdőív vesz részt a nyereményjátékban. Vásárlás nem feltétele a játékban való részvételnek. A játékban való részvétel ingyenes.

3. A játék időtartama

A játék időtartama: 2014. november 24 – 2014. december 20.

4. Nyeremény és sorsolás

A játékban a Szervező egy darab Lenovo MIIX 10 Windows 8.1 operációs rendszerrel és Office 2013 Otthoni és Diákverzióval telepített 2 az 1-ben, laptopként és tabletként is használható számítógépet, valamint 5 darab MSI SteelSeries Siberia V2 fejhallgatót sorsol ki. A tárgynyeremény nem ruházható át és készpénzre nem váltható, nem cserélhető.

A Lenovo számítógép nyertesét 2014. december hónap 22-én 16 órakor sorsoljuk ki közjegyző jelenlétében, ezt követően ugyanezen időpontban két tartaléknyertes is kisorsolásra kerül. Ezután kerül sor az 5 darab MSI fejhallgató 5 nyertesének sorsolására, majd feljhallgatónként két tartaléknyertes is kisorsolásra kerül. A sorsolásról hivatalos, közjegyző által hitelesített jegyzőkönyv készül.

A sorsolás gépi sorsolással történik. A résztvevő regisztrált játékosok valamennyien egy sorszámot kapnak és a nyertes, valamint a két tartaléknyertes sorszáma a www.random.org oldalon található „True Random Number Generator” véletlenszám generátorral kerül kisorsolásra.

Az adott nyereményre elsőként kisorsolt tartaléknyertes abban az esetben lép a nyertes helyébe, ha valamilyen oknál fogva a nyertessel nem lehet felvenni a kapcsolatot a sorsolást követő 3 napon belül a kisorolt nyeremény átadása ügyében. A másodikként kisorsolt tartaléknyertes abban az esetben lép az elsőként kisorsolt tartaléknyertes helyébe, ha valamilyen oknál fogva az első tartaléknyertessel nem lehet felvenni a kapcsolatot a sorsolást követő 3 napon belül a kisorolt nyeremény átadása ügyében.

A játék nyertese a sorsolást követő 2 munkanapon belül a megadott elérhetőségén kap értesítést a nyeremény átvételének részletes feltételeiről. A Lenovo számítógép nyeremény kizárólag személyesen, a személyazonosság igazolását követően vehető át, Szervező telephelyén.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a játék weboldalán. A játékos felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjék.

5. Adatvédelem

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (a továbbiakban: "Avtv") értelmében a Szervező kezeli és dolgozza fel a játékosok személyes adatait.

A játékban történő önkéntes részvétellel, adataik elküldésével a játékosok hozzájárulnak a jelen szabályzatban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez.

A játékban résztvevő játékosok részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező részükre kizárólag marketingtartalmú e-mail üzeneteket küldjön. Ezen hozzájárulás visszavonásáról a játékosnak a játékot követően külön, írásban kell rendelkeznie a Szervező felé.

6. Kizárás

Jelen játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói és azok Ptk. szerinti hozzátartozói.

A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a játékból kizárja azokat a játékosokat, akik valótlan adatokat adnak meg, illetve megsértik a részvételi feltételeket.

A játékban résztvevők részvételükkel automatikusan elfogadják e Részvételi Szabályzatot. Jogi út kizárva!

A Szervező bármely, a jelen nyereményjátékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető. A Szervező a nyereményjátékban az általa hozott bármely döntéssel összefüggésben kizárja a résztvevők Szervezővel szembeni igényérvényesítésének lehetőségét.

2014. Július 12.

"Laptop.hu és Microsoft Kékszalag" nyereményjátékunk nyertesei :

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 

Nokia Lumia 520

 

Asus Transformer book T100

 

Xbox One

Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

 

 

 

2014. Február 21.

"Tab Vegas" Facebook nyereményjátékunk lezárult. A közjegyző előtt tartott sorsoláson a legtöbb megosztást kapó Samsung Galaxy Tab 3 típusú tabletet Liptai Nikolett nevű kedves játékosunk nyerte. Gratulálunk a nyertesnek!

Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

 

2014. Február 21.

 

Samsung játékunk közjegyző előtt kisorsolt nyertese Attila (jobbra), Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, átvette nyereményét, egy Samsung ATIV Book 2 SM NP270E5V-K01 típusú laptopot 4GB memóriával.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

 

2013. Augusztus 16.


Az I. Online Kékszalag Lenovo Nagydíj szavazói közül közjegyző előtt kisorsolt nyertese, Ibolya Budapestről, átvette nyereményét, egy Lenovo IdeaPad G580 Brown 59-366678 FD 8GB típusú laptopot!


Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

 

2013. Augusztus 16.

 

Nyári Dell-es játékunk közjegyző előtt kisorsolt nyertese, Zsuzsanna Budapestről, a héten átvette nyereményét, egy Dell Inspiron 3521 Intel Core i3 processzorral és eredeti Windows 8 operációs rendszerrel szerelt laptopot!

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük, hogy velünk játszottatok!

 

Archív híreink:

2012.05.16

2012.05.14-én tavaszi nyereményjátékunk lezárult. A HP 635 A1E32EA típusú laptopot Dávid nevű kedves budapesti játékosunk nyerte, aki szinte mindennap játszott velünk.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük, hogy velünk játszottak!

 2011.12.06.

2011 téli nyereményjátékunk lezárult. Közjegyző jelenlétében lezajlott sorsoláson Vilmos nevű kedves játékosunk nyert. 2011.12.06-án vehette át a Milkulástól a nyereményét.

Gratulálunk neki !

Köszönjük hogy velünk játszottak!

2011.09.16

Nyári nyereményjátékunk lezárult. A közjegyző előtt tartott sorsoláson a Dell Inspiron 5110-es laptopot
eredeti Windows7 operációs rendszerrel Mária nevű kedves győri játékosunk nyerte.

Minden kedves játékosunknak köszönjük a részvételt!

Gratulálunk a nyertesnek!

 

 

 

2011.06.21
Nyári nyereményjátékunk lezárult. 2011.06.21-én közjegyző előtt tartott sorsoláson a Sony Vaio VPC-SB1V9E/B laptopot Eredeti Windows7 operációs rendszerrel Veronika nevű kedves lábatlani játékosunk nyerte.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük hogy velünk játszottak!

 

 

 

 

Archív Híreink

2011.04.21

Tavaszi nyereményjátékunk lezárult. 2011.04.21-én 11 órakor közjegyző előtt tartott sorsoláson a Dell Inspiron N5010 laptopot Eredeti Windows7 operációs rendszerrel Gábor nevű kedves kecskeméti játékosunk nyerte, aki feketeszínben választotta nyereményét.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük hogy velünk játszottak!

Gratulálunk a nyertesnek!


2010.12.23

2010 karácsonyi nyereményjátékunk lezárult. December 22-én közjegyző jelenlétében lezajlott sorsoláson Gergő nevű kedves játékosunk nyert, aki szinte minden nap játszott velünk és fekete színben választotta nyereményét.

Köszönjük hogy velünk játszottak!

Gratulálunk a nyertesnek!

 

2010.09.20

2010 nyári nyereményjátékunk lezárult. 2010.09.13-án közjegyző jelenlétében lezajlott sorsoláson Rajmund nevű kedves játékosunk nyert.

Köszönjük hogy velünk játszottak!

 

Gratulálunk az nyertesnek!