Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Red Friday - BOMBASZTIKUS AJÁNLATOK MÁR MOST !

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

laptop.hu red friday akcio

AKCIÓNK VÉGETÉRT, KÖSZÖNJÜK AZ ÉRDEKLŐDÉST.


A meghirdetett "Red Friday Napok" akció napjai 2023.11.17-19. 

E napon az akcióban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban és budapesti üzleteinkben.

2. A Red Friday Napok Akciós Árak  2023.11.19-én 23:59-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak. A meghosszabbítás vagy idő előtti leállítás jogát fenntartjuk.

3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab kedvezményes "Red Friday Napok" terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik. A Red Friday akció kizárólag végfelhasználók részére kerül meghirdetésre, viszonteladók kizárva.

4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.

5. A  "Red Friday Napok" akciós ajánlatai  az egyenletesebb oldalterhelés érdekében folyamatosan kerülnek ki a weboldalra, már akár megelőző nap délutánjától.

6. Fenntartjuk a jogot a "Red Friday Napok" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére.

Laptop.hu