Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Microsoft Office 365

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Vásároljon 1-éves előfizetést, amely tartalmazza a Word, Excel, PowerPoint és Outlook alkalmazásokat, a OneDrive felhőalapú tárhelyszolgáltatást, valamint belföldi és nemzetközi telefonhívásokat lehetővé tevő Skype-szolgáltatást, mindezt  egy személy részére vagy prémium verzió vásárlása esetén akár 5 PC vagy Mac számítógépen, illetve 5 iPad vagy Windows táblagépen.

Főbb jellemzők: Az egyéves egyszemélyes előfizetés tartalmazza a legfrissebb, teljes verziójú Microsoft Office alkalmazásokat. Most bankkártyás fizetés és Mastercard kedvezménykupon felhasználásával 40% kedvezménnyel érhető el 2017.04.30-ig. Részletek: www.mastercard-kedvezmenyek.hu

Az egyszemélyes verzió itt  vásárolható meg, a kupon itt váltható be:

http://www.laptop.hu/office-365-egyszemelyes-verzio-1y-esd

Prémium verzió vásárlása esetén előfizetését az Önnel közös háztartásban élők közül legfeljebb négy személlyel megoszthatja Office 5 PC vagy Mac számítógépen, valamint 5 iPad vagy Windows táblagépen Könnyen hozzáférhet dokumentumaihoz az iPhone, Android és Windows telefonokra kifejlesztett Office mobilalkalmazások segítségével 1TB OneDrive tárterület felhasználónként, legfeljebb 5 felhasználó számára Havonta 60 percnyi beszélgetés a Skype hálózaton: több mint 60 ország telefonszámait hívhatja. 

A prémium verzió itt  vásárolható meg:

http://www.laptop.hu/microsoft-office-365-otthoni-premium-verzio-1y-esd

Nem található termék a megadott feltételekkel.