Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Fedezünk Téged!

A Toshiba véletlen sérülés esetén térítésmentes javítást, lopás esetén Toshiba cserelaptopot, táblagépet vagy televíziót biztosít, a tárolóeszköz meghibásodása esetén pedig adat-helyreállítási szolgáltatást kínál az adott feltételek és kikötések értelmében. Az ajánlat 2012. április 16. és 2013. március 31.

Véletlen balesetek

Biztosítsd készüléked a nem várt eseményekkel szemben! Így, ha véletlenül leejted, vagy ráömlik valami, a Toshiba vállalja, hogy térítésmentesen helyreállítja a károkat, amelyek meggátolják a készülék rendeltetésszerű működését. 

LOPÁS ELLENI VÉDELEM Ne légy áldozat! A Toshiba segít, hogy kevesebbet kelljen aggódnod ellopott laptopod, vagy tableted miatt. Miután a hivatalos rendőrségi jelentés igazolja a lopás tényét, a garanciának köszönhetően a Toshiba pótolja az ellopott terméket. 

ADAT-HELYREÁLLÍTÁS Az értékes adatok elvesztése hatalmas bosszúságot okoz. A Toshiba laptopjaihoz Adat-helyreállító Szolgáltatás jár, így egy új merevlemezen visszakapod adataidat olyan esetekben is, amikor fizikai kár vagy szoftverhiba keletkezett, esetleg vírustámadás történt. A problémák elkerülése miatt még apró betűvel: A tájékoztatás nem teljeskörű. Az akció részletes leírásáért és a részvétel feltételeiért látogass a www.toshiba.huweboldalra!

Mit kell tenned, ha bekövetkezett a kár?

  • 72 órán belül jelentsd be az esetet, és az eset megtörténte után legfeljebb 7 napon belül juttasd el a kérelemhez szükséges dokumentációt a legközelebbi hivatalos Toshiba szervizhez.
  • 72 órán belül jelentsd be a lopást, és az eset megtörténte után legfeljebb 7 napon belül juttasd el a kérelemhez szükséges dokumentációt valamelyik hivatalos Toshiba szervizhez.
  • Győződj meg arról, hogy a hibás terméket a helyreállító adathordozóval együtt küldöd el a Toshiba részére.
  • A hivatalos Toshiba szerviz másolatot készít a vásárlást igazoló eredeti számláról. A Toshiba és szervizpartnerei nem garantálják az adatok helyreállítását.