Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

2016.03.31-én ez a lehetőség lezárult.

 

1 ÉV NO MATTER WHAT GARANCIA

Bármilyen kár is érje számítógépét - véletlen
megrongálódás,lopás vagy adatvesztés -,
a Toshiba gondoskodik arról, hogy teljes
biztonságban tudja adatait és mindig legyen
működő számítógépe.

 

 

 

 

 

 

 

Számunkra fontos, hogy ha Toshiba gépet* választ, abban folyamatosan örömét lelje, bármilyen nehézséggel kerüljön is szembe. Ezért örömmel ajánljuk fel Önnek a "No Matter What Garanciát". Öt további szolgáltatással - a standard garancián túl -, aminek köszönhetően biztosan nyugodt lehet. 

 


 

 

Garancia kiterjesztés

 

Hiszünk a laptopjaink minőségében. Hogy ezt bizonyítsuk, a standard garanciát három évre kiterjesztjük, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk Önnek.

Baleseti kár

Leejtette a laptopját, vagy ráöntötte a kávét és működésképtelen lett? Ne izguljon, mi megjavítjuk vagy kicseréljük laptopját - ingyen.

Lopás

Ha a gépét ellopták, egy ugyanolyan vagy hasonló modellt biztosítunk helyette. Eggyel kevesebb dolog, amiért aggódnia kell.

Adathelyreállítás

Ha merevlemeze meghibásodik, kicseréljük azt, és mindent megteszünk, hogy adatait visszenyerjük, és visszaadjuk azokat egy külső meghajtón.

McAfee LiveSafe

Megóvjuk adatai- és személyes biztonságát, valamint megvédjük laptopját és más eszközeit a rosszindulatú-, kém- és kéretlen programoktól, ráadásként pedig spamszűrést és szülői felügyeletet biztosítunk a "minden az egyben" szolgáltatással.


 

Termékjellemzők

Időtartam Érvényes a Toshiba termék vásárlásától számított 1 évig 
Kompatibilitás A Toshiba laptopjaival, minden egyben számítógépeivel, netbookjaival és táblagépeivel kompatibilis 
Vásárlási időszak A szolgáltatás a Toshiba termék beszerzésétől számított 90 napig vásárolható meg. 
A szolgáltatás érvényessége országok szerint Elérhető: Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Németország, Görögország, Magyarország, Izrael, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Montenegró, Hollandia, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc és Törökország 
Korlátozások Csak a vásárlás országában vehető igénybe 
Aktiválás A szolgáltatást a vásárlás után 30 napon belül aktiválni kell. Az aktiválás érdekébenkattintson ide és regisztráljon online 
Elérhetőség Hétfőtől péntekig reggel 9 és délután 5 óra között (helyi idő szerint, a helyi munkaszüneti napok kivételével) 
Szolgáltatás igénylése A szolgálgatás megrendelése érdekében kattintson ide, válassza ki az országot, majd hívja a Toshiba ügyfélszolgálatát 
Jellemzők Eredeti Toshiba-alkatrészek és a javítás, vagy a szállítás költségeit is tartalmazza 

 

A feltétekért kattintson ide.


*A promóció a Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira modellekre vonatkozik. A baleseti kár, a lopásvédelem, az adathelyreállítás és a McAfee LiveSafe a vásárlást követő 1 évig érvényes. A vásárlást követő 14 napon belül regisztrálni kell a terméket. Tekintse meg a felhasználási feltételeket. Az ajánlat 2015.10.01. és 2016.03.31. között érvényes. - 2016.03.31-én ez a lehetőség lezárult.