Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Játékhoz
Lenovo V510-15IKB 80WQ022EHV Black NOS Laptop

Lenovo V510-15IKB 80WQ022EHV Black NOS Laptop

Gyártói cikkszám: 80WQ022EHV

Nettó 165 346 Ft

Bruttó: 209 990 Ft

Bruttó: 199 491 Ft

Kifutott termék

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

Core i7 7500U (2700)/8192/1000/15,6" FHD LED matt/DVDRW/NOS
  • ikon
  • ikon
  • ikon
  • ikon
  • ikon
  • ikon
  • ikon
Cofidis

Lenovo V510 Business laptop - Rugalmas kialakítás erőteljes technológiai háttérrel.

Egyszerű, de nagyszerű kialakításának köszönhetően a Lenovo V510 ideális társa lehet vállalkozása mindennapi teendőinek az ellátásában. A tartós, cinkötvözetből készült forgópántok ránézésre és tapintásra is prémium érzetet nyújt. A konfigurálható Ultrabay-opcióknak köszönhetően Ön mérlegelhet, hogy vállalkozásának mire van jobban szüksége: extra hosszú akkumulátor-üzemidőre az esetleges utazásokhoz, vagy beépített lemezmeghajtóra. Mindezen felül ebben a 15,6"-os képátlójú laptopban egy csúcstechnológiájú processzor, valamint egy rugalmas működést kínáló kettős tárhelyrendszer is helyet kapott.

A Windows 10 Pro rendszerrel nagyszerű dolgokat csinálhat. A Windows 10 a már ismert Windows operációs rendszerek legjobb kombinációja, amelyhez további remek fejlesztéseket kap, amelyeket remélhetőleg szeretni fog. A gyors rendszerindításon, a kibővített Start menün és a vadonatúj böngészőn túl bemutatjuk Cortana—-t is, az Ön új digitális személyi asszisztensét. Mostantól akár több eszközön is dolgozhat, hogy gyorsabban és könnyebben, még több feladatot elvégezhessen. Kérje vadonatúj Lenovo V510 laptopját Windows 10 Pro operációs rendszerrel!

Hosszan tartó, strapabíró működés. A Lenovo V510 laptop kemények állja a sarat. A forgópántok cinkötvözetből készülnek, míg a felületkiképzéshez használt bevonat ránézésre és tapintásra is prémium érzetet sugároz. A forgópántokat legalább 30 000 kinyitásra és bezárásra tervezték, vagyis ha Ön például öt évre tervez az új laptopjával, akkor naponta akár 16-szor kinyithatja és bezárhatja a laptopját anélkül, hogy a forgópántok meghibásodására kellene számítania.

180-fokos kialakítás. A V510 laptop forgópántjai akár 180 fokban is elforgathatók, így Ön igény szerint akár teljesen síkba is döntheti a kijelzőt. Így útközben kényelmesen használhatja a készüléket laptopként, társaságban pedig könnyedén megoszthatja a képernyőjén megjelenített tartalmakat másokkal.

Egyedülálló kialakítású billentyűzet. A V510 billentyűzete egyrészes kialakítású, így a por és az egyéb jellegű szennyeződések kevésbé gyűlnek fel a billentyűk szélein és a billentyűk alatt. Mivel az egyes billentyűk között nincsenek hézagok, az apró törmelékek nem bírnak bejutni a billentyűzet belsejébe, ahol csökkentenék a rendszer teljesítményét. Ez az egyedülálló tervezési ötlet is hozzájárul a laptop tartósságához.

Rugalmas konfigurálhatóság. A V510 kiváló választási lehetőséget ad: beépített optikailemez-meghajtóra vagy még hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szüksége? Az Ultrabay-kialakításnak köszönhetően Ön mérlegelhet, hogy vállalatának mely funkciókra van jobban szüksége. A kétakkumulátoros konfigurációval akár 12-órás akkumulátor-üzemidőt is elérhet, hogy utazás közben ne kelljen a töltés miatt aggódnia.

Kapcsolódás és töltés bárhol. A két darab teljes méretű USB 3.0-s portnak, valamint a két darab USB 2.0-s portnak (amelyből az egyik akkor is biztosít tápfeszültséget, amikor a laptopja éppen ki van kapcsolva) köszönhetően kéznél lesz az áram, szinte bármerre is jár.

Nagy tárhelykapacitás (több lehetőség közül választhat). Nagyszerű választási lehetőségek: nagy tárhely-kapacitású merevlemez-meghajtó (HDD), ultragyors szilárdtest-meghajtó (SSD), vagy a kettő kombinációja. Melyikre van szüksége? Meg fog lepődni, hogy az alkalmazások és a fájlok milyen gyorsan megnyithatók. Régi laptopjához képest valószínűleg jelentősen fel fog gyorsulni a rendszere.

15,6"-es, FHD felbontású, IPS technológiájú kijelző. A 15,6 hüvelykes, FHD felbontású, széles vásznú kijelző kíméletesen bánik a szemekkel a munkavégzés során. Ráadásul a síkban váltó (IPS) technológiának hála közel 180 fokos szögtartományból is megtekinthető a képernyőn megjelenített tartalom, így például a prezentációit kényelmesen megoszthatja a laptopján a társaság többi tagjával.

Kiváló grafikus teljesítmény. A V510 laptophoz opcionálisan diszkrét videokártya vagy Intel® Iris™ grafikus vezérlő is választható. Az utóbbi az integrált grafikus vezérlőhöz képest 56%-kal megnöveli a grafikus teljesítményt a fényképek és a videók szerkesztése során.

Fokozott biztonság. A beépített Trusted Platform Module (TPM) segít Önnek megóvnia az adatait. A firmware a BitLocker-funkcióval ellátott Windows 10 Pro rendszerrel együttműködésben segít titkosítani a jelszavait, hogy azok esetleges adateltulajdonítási kísérletek során biztonságban lehessenek.

Ujjlenyomat-olvasó. Az opcionálisan választható ujjlenyomat-olvasóval gyorsabban és biztonságosabban bejelentkezhet a Windows 10 Pro rendszerbe.

* A fenti termékleírás egy általános termékismertető, a pontos paraméterek modellenként és konfigurációnként eltérhetnek.


-

Iratkozz fel YouTube csatornánkra!

 

Lenovo V510 Laptop - – Üzleti minőség elérhető áron

 Lenovo

Rugalmas kialakítás erőteljes technológiai háttérrel

Egyszerű, de nagyszerű kialakításának köszönhetően a Lenovo V510 ideális társa lehet vállalkozása mindennapi teendőinek az ellátásában. A tartós, cinkötvözetből készült forgópántok ránézésre és tapintásra is prémium érzetet sugároznak. A konfigurálható Ultrabay-opcióknak köszönhetően Ön mérlegelhet, hogy vállalkozásának mire van jobban szüksége: extra hosszú akkumulátor-üzemidőre az esetleges utazásokhoz, vagy beépített lemezmeghajtóra. Mind ezen felül a laptopban egy csúcstechnológiájú processzor, valamint egy rugalmas, kettős tárhelyű rendszer is helyet kapott.

 A Microsoft Windows 10 rendszerrel nagyszerű dolgokat vihet végbe

A Microsoft Windows 10 a már ismert Windows operációs rendszerek legjobb kombinációja, amelyhez további remek fejlesztéseket kap, amelyeket biztosan szeretni fog. A gyors rendszerindításon, a kibővített Start menün és a vadonatúj böngészőn túl bemutatjuk Cortanát is, az Ön új digitális személyi asszisztensét. Mostantól akár több eszközön is dolgozhat, hogy még több feladatot elvégezhessen a korábbinál gyorsabban és zökkenőmentesebben.

 Hosszan tartó, strapabíró működés

A Lenovo V510 laptop jól bírják a mindennapos igénybevételt. A forgópántok cinkötvözetből készülnek, míg a felületkiképzéshez használt bevonat ránézésre és tapintásra is prémium érzetet sugároz. A forgópántokat legalább 30 000 kinyitásra és bezárásra tervezték, vagyis ha Ön például öt évre tervez az új laptopjával, akkor naponta akár 16-szor kinyithatja és bezárhatja a laptopját anélkül, hogy a forgópántok meghibásodására vagy elhasználódására kellene számítania.

 180-fokos kialakítás

A V510 laptop forgópántjai akár 180 fokban is elforgathatók, így Ön igény szerint akár teljesen síkba is döntheti a kijelzőt. Így útközben kényelmesen használhatja a készüléket laptopként, társaságban pedig könnyedén megoszthatja a képernyőjén megjelenített tartalmakat másokkal.

Lenovo

Egyedülálló kialakítású billentyűzet

A V510 billentyűzete egyrészes kialakítású, így a por és az egyéb jellegű szennyeződések kevésbé gyűlnek fel a billentyűk szélein és a billentyűk alatt. Mivel az egyes billentyűk között nincsenek hézagok, az apró törmelékek nem bírnak bejutni a billentyűzet belsejébe, ahol csökkentenék a rendszer teljesítményét. Ez az egyedülálló tervezési ötlet is hozzájárul a laptop tartósságához.

 Rugalmas konfigurálhatóság

A V510 kiváló választási lehetőséget ad: beépített optikai lemezmeghajtóra vagy még hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szüksége? Az Ultrabay kialakításnak köszönhetően Ön mérlegelhet, hogy vállalatának mely funkciókra van jobban szüksége. A kétakkumulátoros konfigurációval akár 12-órás akkumulátor-üzemidőt is elérhet, hogy utazás közben ne kelljen a töltés miatt aggódnia.

 

Kapcsolódás és töltés bárhol

A két teljes méretű USB 3.0 portnak és a két 2.0 USB portnak (amelyből az egyik akkor is tápfeszültséget biztosít, amikor a laptopja éppen ki van kapcsolva) köszönhetően mindig kéznél lesz az áram, bármerre is jár.

Nagy tárhelykapacitás (több lehetőség közül választhat)

Nagyszerű választási lehetőségek: nagy tárhely-kapacitású merevlemez-meghajtó (HDD), ultragyors szilárdtestalapú meghajtó (SSD), vagy a kettő kombinációja. Melyikre van szüksége? Meg fog lepődni, hogy az alkalmazások és a fájlok milyen gyorsan megnyithatók. Régi laptopjához képest valószínűleg jelentősen fel fog gyorsulni a rendszere.

Lenovo

Full HD felbontású, IPS technológiájú kijelző

A 15,6 hüvelykes, FullHD (1920x1080) felbontású, széles vásznú kijelző kíméletesen bánik a szemekkel a munkavégzés során. Ráadásul a síkban váltó (IPS) technológiának hála közel 180 fokos szögtartományból is megtekinthető a képernyőn megjelenített tartalom, így például a prezentációit kényelmesen megoszthatja a laptopján a társaság többi tagjával.

Kiváló grafikus teljesítmény

A V510 laptopok jellemzően diszkrét videokártyával vagy Intel® Iris™ grafikus vezérlővel rendelkeznek. Az utóbbi az integrált grafikus vezérlőhöz képest 56%-kal megnöveli a grafikus teljesítményt a fényképek és a videók szerkesztése során.

Fokozott biztonság

Ujjlenyomat-olvasó

Bizonyos modellek ujjlenyomat-olvasóval is rendelkeznek, amivel gyorsabban és biztonságosabban bejelentkezhet a Microsoft Windows 10 operációs rendszerébe.

A fenti termékleírás egy általános termékismertető, a pontos paraméterek modellenként és konfigurációnként eltérhetnek.


not
Telepítést
Igényel!


WIndows operációs rendszert nem tartalmaz.
WIndows operációs rendszert nem tartalmaz. Mit nyerhetsz egy előretelepített, eredeti Windows rendszerű laptoppal?
Biztonságot
A gyári Windows-ban garantáltan megbízhatsz.
Egyszerű újratelepítést
A gyári Windows rendszerrel telepített gépen egy gombnyomással újratelepítheted a rendszert.
Válaszd a kényelmet Frissítéseket
A gyári Windows rendszerrel telepített géped minden új funkciót és biztonsági frissítést megkap.
Garanciát
A gyári Windows rendszerrel telepített gépedet szervizelés után működésre készen kapod vissza.
W10 logo Nyugalmat
A gyári Windows rendszerrel telepített géped jogtiszta operációs rendszert tartalmaz.

Modell: Lenovo V510-15IKB 80WQ022EHV Black NOS
Helyette ajánljuk
A termékhez leggyakrabban vásárolt kiegészítők
 
Leírás
Processzor Core i7 7500U (2700) MHz
Memória 8192 (DDR4) MB
HDD 1000 GB
Kijelző 15,6" FHD LED matt
Videokártya 2048 MB AMD Radeon R5 M530
OS nincs (F)
Optikai meghajtó DVDRW
Szín fekete
Jótállás 2 év
LAN 10/100/1000
USB 2x3.0,2x2.0
Akkumulátor 4 cellás
Wireless LAN 802.11 ac
Billentyűzet magyar
Kártyaolvasó 2 in 1
Poz. Eszköz Touch pad
Webkamera van
HDMI van
Numerikus billentyűzet van
Ujjlenyomat-olvasó van
Egyéb portok VGA
Bluetooth 4.1
További információk

Részletek

Lenovo Notebook V510-15IKB, 15.6" FullHD (1920x1080) AG, Intel Core i7-7500U (2,7/3,5GHz, 4M Cache), 2x4GB DDR4 2133MHz (4GB soldered + one SO-DIMM socket, max.16GB), 1TB/5400rpm HDD, DVD-RW, AMD Radeon M530 2GB, 802.11AC 1X1 + BT4.1, Not Capable WWAN, Firmware TPM 2.0 (integrated in chipset), 10/100/1000 LAN, 720p webcam, 2xUSB2.0, 2xUSB3.0, D-SUB, HDMI, 4 in 1 CR, Ujjlenyomat-olvasó, Lenovo OneLink+, 4 cell (41Wh) Li-Ion battery, 65W AC adapter, DOS, fekete
Vélemények

Saját értékelés írása

Ön ezt a terméket értékeli: Lenovo V510-15IKB 80WQ022EHV Black NOS

Hogyan értékelné a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 csillag
3 3 csillag
4 4 csillag
5 5 csillag
Ár
Minőség

Lenovo V510-15IKB 80WQ022EHV Black NOS: Processzor Core i7 7500U (2700), Memória 8192 (DDR4) 8192 (DDR4) MB, HDD 1000 1000 GB, Kijelző 15,6" FHD LED matt

Még több Lenovo laptop>>

A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

Alapítás éve: 2002.

Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

Üzleteink országszerte:

Budapesten: I. Attila út 47., XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7., XIII. Váci út 82., VIII. József krt. 14. Vidéken: Debrecen, Győr, Pécs, Szombathely

LenovoA Lenovo Group Limited (联想集团有限公司), a világ vezető személyi számítógép gyártója. Az eladott darabszámokat illetően a 2012-es évben maga mögé utasította a korábbi világelső Hewlett-Packard-ot. A vállalatot 1984-ben alapította egy 11 tervezőmérnökből álló csapat Peking-ben Liu Chuanzhi vezetésével, de a tőzsdén 1988-ban jelent meg Hongkong székhellyel. 2005-ben a Lenovo megvette az IBM PC divízióját. Cégközpontjaik az amerikai Észak-Karolina állambeli Morrisville, és a kínai Peking és Szingapúr.

"Lenovo" mint név a „Le” (a Legendből) és a ,,Novo” (új) szóösszevonásából jött létre.

A Lenovo az asztali számítógépeken és laptopokon kívül szervereket, tableteket, képleolvasókat, és mobil készülékeket is értékesít. A Lenovo egyéb információs technológiai termékekkel is foglalkozik és szerződéses gyártást is végez. FM365.com portálján keresztül internetelérést is kínál a még ezzel nem rendelkező kínai állampolgároknak

Az IBM PC részleg megszerzése:

2004 decemberében, a Lenovo még viszonylag ismeretlen volt a Kínai Népköztársaságon kívül. Hirtelen azonban a címlapokra került a cég: bejelentették szándékukat az IBM PC részlegének megvásárlására. A Lenovo ezzel a nyugati világ felé óhajtott terjeszkedni, miközben a világ 3. legnagyobb PC gyártójává válik. Már ekkor egyébként az ázsiai piac 25%-át tudhatta magáénak, ami jórészt annak köszönhető, hogy számítógépeit jó áron értékesíthette Lenovo fémjelzésű márkaboltjaiban, egész Kínában. Hogy kitűzött célját beteljesítse, a Lenovo 1.27 milliárd dollárt fizetett az IBM-nek, ebből 670 milliót pénz, további 600 milliót Lenovo részvények formájában.

2005. március 9-én az Amerikában Befektető Külföldi Cégekkel Foglalkozó Bizottság bejelentette, hogy felülvizsgálta és jóváhagyja az ügyletet, melynek végső mozzanataira 2005. május 3-án került sor, minek eredményeképpen a Lenovo a ThinkVision, ThinkPad, ThinkVantage, ThinkCentre, Aptiva, és a NetVista termékcsaládokkal bővült. Május elsején a Lenovo részvényei a következőképpen alakultak: 35,2% egyéni részvényes, 46,9%-a Legend Holdings Limited birtokában, és 19,9% IBM részvény.