Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Képponthiba garancia 30 nap ***

Képponthiba garancia 30 nap ***

Gyártói cikkszám: UM15-03-0083
Nettó 4 717 Ft Bruttó: 5 990 Ft

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

-

123 1234 1234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789 123
Képponthiba garancia, mely az alábbi feltételekkel érvényesíthető:
1. Amennyiben a cégünknél vásárolt laptop kijelzőjén az átvételtől számított 30 napon belül képponthibát tapasztal, és azt ugyanezen a határidőn belül jelzi felénk, díjmentesen kicseréljük a készüléket egy újra. Határidőn túl történt bejelentés esetén a képponthiba garancia sajnos nem érvényesíthető. Az átvétel napja nem számít bele a 30 napos határidőbe.
A 30 napos határidő naptári napokban értendő.
2. A képponthiba garancia már egy képpont vagy alképpont hiba esetén is érvényesíthető.
3. Amennyiben készüléket futárszolgálat általi kiszállítással vásárolta, úgy a képponthiba garancia tartalmazza a képponthibás laptop telephelyünkre szállításának és a cserekészülék visszaszállításának költségét.
4. A 30 nap bejelentési határidő a cserekészülékre ugyanúgy érvényes. A 30 nap az új (csere) készülék átvételével újraindul.
5. A képponthiba garancia kizárólag arra a laptopra érvényesíthető, amelyikhez meg lett vásárolva (kivéve a 4. pontban foglalt esetet). A képponthiba garancia utólag nem, kizárólag a készülékkel egyidejűleg, azzal egy számlán vásárolható.
6. A képponthiba garancia sikeres érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a készülék teljes csomagolását, tartozékait, valamint a készülék új állapotát.
7. A laptopon tapasztalható mechanikai sérülés (törés, karc, repedés), valamint hiányos csomagolás esetén a képponthiba garancia nem érvényesíthető.
8. A képponthiba garancia pénzvisszafizetésre nem, kizárólag cserekészülék biztosítására jogosít. Amennyiben a megvásárolt és képponthibásnak bizonyult modellből már nincs raktáron, úgy azonos árfekvésű, hasonló paraméterű készülékre tudjuk cserélni a képponthibás készüléket. Ilyen esetben az ügyfél kérésére drágább készülék is választható, az értékkülönbözet megfizetése mellett.
A képponthiba garancia érvényesítéséhez szükséges:
A számla és jelen képponthiba garancialevél eredeti példányának bemutatás, valamint, a képponthibával kapcsolatos bejelentés határidőn belül történő megtétele az alábbi elérhetőségen:
személyesen: Laptop.hu Kft. Budapest, 1126 Márvány utca 24/b-ben. Nyitva hétköznap 10-18h között.
emailben: [email protected] A képponthibát bejelentő emailben kérjük tüntesse fel tárgyként, hogy „képponthiba garancia” és adja meg telefonszámát, melyen felvehetjük Önnel a kapcsolatot.
Képponthiba garancia érvényesítése érdekében kizárólag a fenti elérhetőségeken lehetséges, így a telefonon történő bejelentést sajnos nem tudunk elfogadni.
*
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat.
4

Modell: Képponthiba garancia 30 nap
A termékhez leggyakrabban vásárolt kiegészítők
 
Vélemények

Saját értékelés írása

Ön ezt a terméket értékeli: Képponthiba garancia 30 nap

Hogyan értékelné a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 csillag
3 3 csillag
4 4 csillag
5 5 csillag
Minőség
Ár

Képponthiba garancia 30 nap: Processzor ***, Memória *** *** MB, HDD *** *** GB, Kijelző ***

A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

Alapítás éve: 2002.

Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

Üzleteink országszerte:

Budapesten: XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7. Vidéken: Győr, Pécs