Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

HuaweiMatebookD15

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Huawei Matebook D 15 

ÚJJÁSZÜLETETT LAPTOP

Még Nagyobb Képernyő - Csak Neked! Vessz el a gyönyörű 15,6"-os IPS FullView kijelzőben. Egy lenyűgöző 87%-os kijelző-test aránnyal és keskeny oldallal, amely mindössze 5,3 mm-re lett csökkentve, tökéletes filmek nézésre, kreatívkodásra vagy a munkád elvégzésére.

Karcsú test, Lenyűgöző Kijelző. A hordozhatóságot szem előtt tartva, a karcsú fémtestű Huawei Matebook D15 R5 laptop, csak akár 1,53 kg és 16,9 mm vastag, így bárhol élvezheted a kifogástalan FullView kijelzőt, amikor csak szeretnéd. Érezd az Erőt! A HUAWEI MateBook D 15-t akár AMD Ryzen 7 processzor hajtja, amely felgyorsítja és javítja a teljesítményt. Az akár PCIe SSD háttértárral felszerelt és akár 8 GB-os duál csatornájú kialakítású DDR4 RAM-ot is tartalmazhat, ami által szédületesen gyors az olvasási és írási sebessége. Az akár AMD Radeon Vega RX 10 grafikus vezérlővel könnyedén elvégezheted a munkádat vagy szórakozhatsz, minden erőfeszítés nélkül.

Huawei Share. Egy egyszerű érintéssel az okostelefon és a Huawei MateBook "EGY" szuper eszközzé válik, még internet kapcsolat nélkül is. A telefonod képernyője megjelenik a laptopodon, amely lehetővé teszi a fájlok ide-oda áthelyezését a két eszköz között, valamint a laptopon lévő fájlok szerkesztését, miközben ugyanazzal a billentyűzettel és egérrel a telefonodról üzenetet küldhetsz a kollégáidnak. Ez az eszközök között együttműködés megkönnyíti az életed és a munkádat.

Energia a Zsebedben. A HUAWEI MateBook D 15 egy akár 65 Wattos C típusú USB töltővel, amely közvetlenül a zsebedbe illeszkedik, ezáltal útközben is töltheted. Optimális esetben mindössze 30 perc alatt 53%-ra képes feltölteni a laptop akkumulátorát. Emellett támogatja a gyorstöltést és az adatátvitelt a telefonodra.

Gyors reakció, Óriási hely! A HUAWEI MateBook D 15 két merevlemez hellyel rendelkezik, hogy a sebesség és az erő tökéletes kombinációját biztosítsa. Az SSD gyors reakcióidejét a HDD nagy tárhely kapacitásával kombinálhatja, így bármilyen feladatot könnyedén képes kezelni, legyen az üzleti vagy otthoni felhasználás. Kérdd vadonatúj HUAWEI MateBook D 15 laptopodat kettős tárhellyel!

Fedezd fel a Világot az Ujjlenyomatoddal. A HUAWEI MateBook D 15 bekapcsoló gombja beépített ujjlenyomat olvasóval rendelkezik, ezáltal egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod és biztonságosan bejelentkezhetsz.

A szem védelméért. Élvezd zavartalanul hosszabb ideig a HUAWEI MateBook D 15 által nyújtott élményt. A TÜV Rheinland által tanúsított kijelző jelentősen csökkenti a szemet károsító kék fényt, hogy biztosítsa számodra a hosszú távú optikai élményt.

Tudd Biztonságban Magánéleted. Az innovatív elrejthető kamera diszkréten ül a billentyűzeten. Csak egy nyomással, csak akkor ugrik fel, amikor akarod. Hajtsd le újra, hogy megakadályozd a távoli hozzáférést és megőrizd biztonságodat.

Csatlakozz a Több Lehetőségért. A vékonysága ellenére is, a HUAWEI MateBook D 15 funkciógazdag portokat kínál a tényleges felhasználás különböző céljaira, így nem kell tovább magaddal hordoznod az adaptereidet.

Megjegyzés:

*A fenti oldalakon látható termékképek és megjelenített tartalmak csak tájékoztatásul szolgálnak. A tényleges termékfunkciók és -jellemzők (így többek között a megjelenés, szín és méret), valamint a ténylegesen megjelenő tartalom (így többek között a hátterek, a felhasználói felület és az ikonok) eltérőek lehetnek. **A fenti oldalakon szereplő valamennyi adat a Huawei belső laboratóriumaiból származó elméleti érték, amely bizonyos körülmények között elvégzett tesztek eredménye. További információkért tekintse meg a fent említett termékadatokat. A tényleges adatok az egyes termékektől, szoftververzióktól, alkalmazási körülményektől és környezeti tényezőktől függően eltérőek lehetnek. Minden adat függ a tényleges használattól. ***A pontos termékadatok, -jellemzők és -funkciók megjelenítése céljából az egyes gyártási tételeket, illetve a gyártás és ellátás tényezőit érintő valós idejű változások miatt a Huawei valós idejű módosításokat végezhet a fenti információs oldalak szöveges leírásait és képeit illetően, hogy az adatok megfeleljenek a termékek tényleges teljesítményének, jellemzőinek, mutatóinak és alkotóelemeinek. A termékekre vonatkozó információk ennek megfelelően értesítés nélkül változhatnak, illetve módosulhatnak.

Nem található termék a megadott feltételekkel.