Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

HuaweiMatebook13

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Huawei Matebook 13 Laptop

Több, mint Fullview

Hiszem, ha látom. A HUAWEI FullView kijelző mély benyomást tesz felhasználójára a lenyűgöző vizuális megjelenítésével. 88%-os kijelző-készüléktest arányával, a HUAWEI MateBook 13 keskeny 4,4 mm-es kávája még többet mutat meg a színgazdag, élénk grafikákból. Engedd, hogy lenyűgözzön!

Test & Lélek. Könnyű mégis strapabíró, a HUAWEI MateBook 13 készüléket bárhová magaddal viheted. A karcsú, 14,9 mm-es fémkeret mindegyik sarka gyémántvágással van ellátva, így rendkívül modern prémium megjelenést és érzést biztosít.

 Áttörő teljesítmény. Gyorsaság és erő együtt jár a HUAWEI MateBook 13 készülékben annak érdekében, hogy a készülék forradalmi teljesítményt nyújtson. A teljesítmény és a hosszú üzemidő szempontjából ez egy igazi ultrabook laptop.

Élvezd tovább. A 42 Wh-os (TYP) akkumulátorral hosszú ideig használhatod a laptopot. Az integrált grafikával rendelkező HUAWEI MateBook 13 10 órán keresztül képes a laptopon tárolt 1080P-es videókat lejátszani.

Gyors hőelvezetés. A HUAWEI új Shark Fin 2.0 ventilátor dizájnja a kettős ventilátorral gyorsabban tudja elvezetni a hőt mint korábban. A normál ventilátorokhoz képest 25%-os sebesség növekedés* hozzájárul a laptop gyors és csendes hűtéséhez, így egy kellemesebb munka légkört teremtve. Ez az új technológia azt jelenti, hogy a munkafolyamatod hatékonyabb és zökkenő mentesebb lesz, mint valaha még akkor is ha több programot egyszerre futtatsz vagy játékot játszol.

Intelligens megosztás OneHop-pal. Transzferáld a videóidat és fotóidat NFC-n keresztül egyetlen érintéssel a telefonodról a PC-dre.* 500 fotó feltöltés** egy percen belül és1 GB-os videó 35 másodpercen belül*** Ha a képeid szöveget is tartalmaznak, a HUAWEI MateBook 13-mal könnyen ki tudod nyerni a szöveget a képből egy egyszerű szerkesztéssel.

Vigyázz, Kész, Rajt! A HUAWEI MateBook 13 laptop egyérintéses bekapcsoló gombja BIOS-szal optimalizálva lehetővé teszi a gyors belépést. Biztonságos, gyors és felhasználóbarát.

Gyors töltés bárhonnan. A HAUWEI MateBook 13 egy zsebtöltővel érkezik, ami több mint egy egyszerű töltő. Fel tudja tölteni gyorsan a laptopod vagy a telefonod multifunkciós csatlakozókkal, így akár 15 perces töltéssel 2,5 óráig tudod használni*, bármerre is jársz. Gyors, környezetbarát és hordozható, elfér a zsebedben bárhol is jársz.

Ne csak halld, érzed is. A HUAWEI MateBook 13 készülék magával ragadó hangzásáért a Dolby Atmos®* felel, ezzel hozzájárulva a lenyűgöző hanghatásért, ami mindenhol körülvesz. Mindig úgy érzed, mintha az események középpontjában lennél a gazdag és mély 3D hanghatások miatt.

Szemrevaló. A HUAWEI MateBook 13 laptop korszerű képernyője kiszűri a kék fény 30%-át, így csökkentve a szem megerőltetését. Egyszerűen csak válaszd ki a Szemkímélő módot, így a készülék automatikusan állítja be a fehéregyensúlyt és színtónust a szemed védelme érdekében. Mostantól nyugodtan dolgozhatsz és játszhatsz ameddig csak szeretnél!

 

Megjegyzés:

*A fenti oldalakon látható termékképek és megjelenített tartalmak csak tájékoztatásul szolgálnak. A tényleges termékfunkciók és -jellemzők (így többek között a megjelenés, szín és méret), valamint a ténylegesen megjelenő tartalom (így többek között a hátterek, a felhasználói felület és az ikonok) eltérőek lehetnek.

**A fenti oldalakon szereplő valamennyi adat a Huawei belső laboratóriumaiból származó elméleti érték, amely bizonyos körülmények között elvégzett tesztek eredménye. További információkért tekintse meg a fent említett termékadatokat. A tényleges adatok az egyes termékektől, szoftververzióktól, alkalmazási körülményektől és környezeti tényezőktől függően eltérőek lehetnek. Minden adat függ a tényleges használattól.

***A pontos termékadatok, -jellemzők és -funkciók megjelenítése céljából az egyes gyártási tételeket, illetve a gyártás és ellátás tényezőit érintő valós idejű változások miatt a Huawei valós idejű módosításokat végezhet a fenti információs oldalak szöveges leírásait és képeit illetően, hogy az adatok megfeleljenek a termékek tényleges teljesítményének, jellemzőinek, mutatóinak és alkotóelemeinek. A termékekre vonatkozó információk ennek megfelelően értesítés nélkül változhatnak, illetve módosulhatnak.

 

Nem található termék a megadott feltételekkel.