Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Játékhoz
Huawei MateBook 13 53010XUJ Grey W10 Laptop

Huawei MateBook 13 53010XUJ Grey W10 Laptop

Gyártói cikkszám: 53010XUJ
Nettó 401 567 Ft Bruttó: 509 990 Ft

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

Core i7 10510U (up to 4900)/16384 (DDR3)/512 m.2 SATA SSD/13" QHD IPS Touch fény
 • ikon
 • ikon
 • ikon
 • ikon
Cofidis

.

Nézd meg mit tud a processzorom!

.

.

Forrás: cpubenchmark.net


.

-
.
A Windows operációs rendszerrel ellátott laptopok többre képesek - Ahogy Ön is !
-

Huawei MateBook 13
"apróság... vagy mégsem?"
-
-
Hiszem ha látom

A 13"-os 2K-s FullView kijelzővel1 a HUAWEI MateBook 13 több, mint egy lenyűgöző képernyő, magával ragadó vizuális élményt teremt. A 88% -os kijelző-készüléktest arány és a 100% sRGB színtartomány lehetővé teszi, hogy még színesebben lásd a világot. És a 3:2 képarány tökéletes az olvasáshoz és az íráshoz.

-
-
Könnyű érintés

Navigálj intuitív módon a HUAWEI MateBook 13 nagy pontosságú, többérintős képernyőjével.2 Az érintőképernyő nagy érzékenységre lett finomhangolva, és teljes pontossággal reagál minden érintésre. Akár három ujjal lefelé csúsztatva is rögzítheted a képernyőt, majd hatékonyan másolhatsz ki szöveget a képernyőképből.3

-
-
Test és lélek

A mindössze 1,3 kg4 súlyú HUAWEI MateBook 13 kompakt és hordozható, mégis strapabíró. Karcsú, 14,9 mm5-es fémháza finoman6 kidolgozott, gyémántvágású élekkel ellátott, így rendkívül modern prémium megjelenést és érzetet kölcsönöz. Erőteljes, de egyben elegáns gép.

-

-
Huawei Share

Egy egyszerű érintéssel az okostelefon és a Huawei MateBook "EGY" szuper eszközzé válik, még internet kapcsolat nélkül is. A telefonod képernyője megjelenik a laptopodon, amely lehetővé teszi a fájlok ide-oda áthelyezését a két eszköz között, valamint a laptopon lévő fájlok szerkesztését, miközben ugyanazzal billentyűzettel és az egérrel a telefonodról üzenetet küldhetsz a kollégáidnak. Ez az eszközök között együttműködés megkönnyíti az életed és a munkádat.
-

-
8 - 16GB Memória

Akár 16 GB memóriával10 és 512 GB PCIe SSD tárolóval, a HUAWEI MateBook 13 még hatékonyabb multitasking képességekkel bír. Az intenzív alkalmazásokat vagy a nagy fájlokat gyorsan és zökkenőmentesen futtathatja, miközben több alkalmazást nyitva tarthatsz egyszerre.
-

-
Áttörő teljesítmény

A 10. generációs Intel core i5 - i7 vagy AMD Ryzen R5 processzor és az akár Radeon Vega ill. MX250 diszkrét grafika8 révén a HUAWEI MateBook 13 zökkenőmentes, gyors videószerkesztést és játékot biztosít. És a 2 x 2 MIMO kettős Wi-Fi antennák, amelyek akár 1733 Mbps9 letöltési sebességet is biztosítanak, gond nélkül jobb összeköttetést nyújtanak.

-
-
Fedezd fel a Világot az Ujjlenyomatoddal

A HUAWEI MateBook 13 ujjlenyomat-bekapcsoló gombja az optimalizált BIOS-szal lehetővé teszi a bekapcsolást és a gyors belépést egyszerre.15 Biztonságos, gyors és felhasználóbarát.

-

-
Védelem a szemnek

A HUAWEI MateBook 13 korszerű képernyője csökkenti a kék fényt, így védve a szem egészségét.18 Egyszerűen válaszd ki a Szemvédelem üzemmódot, hogy a készülék automatikusan beállítsa az egyensúlyt és a színtónusot, ezzel védve a retina épségét. így addig dolgozhatsz vagy játhatsz kényelmesen, amíg csak akarsz.
-

-
Gyors hőelosztás

A HUAWEI új Shark Fin 2.0 ventilátor-kialakítása kettős ventilátorok felhasználásával képes jobban hűteni, mint valaha. A normál ventilátorokhoz képest 25% -os sebességnövekedéssel14 bír, így gyorsan tudja a légáramot keringetni és csendesebben lehűteni a notebookot a jobb munkaélmény érdekében. Ez az új technológia azt jelenti, hogy a munkafolyamat zavartalan és sima lesz, még akkor is, ha több alkalmazást futtatsz vagy játékot játszol.

-
-
Sok oldalú zsebtöltő

A HUAWEI MateBook 13 tartalmaz egy 65 W-os USB-C töltőt, amely sokkal több, mint egy töltő. A töltő levehető kábellel rendelkezik, amelyet fel lehet használni az adatok töltésére vagy adat továbbítására. Bizonyos telefonok esteében a HUAWEI SuperCharge funkció is támogatott16. Mindössze 160 g17 súlyú, elfér a zsebedben, és tökéletes társ az életben.

-
-

Élvezd tovább!

A 41,7 Wh-os (névleges kapacitás)11 nagy akkumulátor hosszabb ideig bírja a napot. Ez lehetővé teszi a helyi 1080p videók teljes lejátszását akár 11,6 órán keresztül12. És a gyorstöltésnek köszönhetően akár 2,3 órányi13 irodai használatot érhetsz el 15 percnyi töltéssel.13
-


-

  1. A FullView kijelző a szokásos megjelenítési stílusra utal, keskeny kávával és nagy kijelző-készüléktest aránnyal. A kijelző-készüléktest arány kiszámítási módszer: AA terület / elülső TP terület.
  2. Nem érintőképernyős verzió is elérhető.
  3. Csak azokon a HUAWEI MateBook 13 készülékeken érhető el, amelyek érintőképernyővel, PC Manager 9.1 vagy újabb verzióval vannak felszerelve, és az összes szükséges illesztőprogram telepítve van.
  4. Az adatok a HUAWEI laboratóriumokból származnak. A beépített grafikus kártyával rendelkező laptop súlya kb. 1,3 kg. A különálló grafikus kártyával felszerelt botebook-ok súlya kb. 1,32 kg. A termék tényleges súlya a konfigurációtól, a gyártási technikától és a számítási módszerektől függően változhat.
  5. Az adatok a Huawei laboratóriumokból származnak. A vastagság nem tartalmazza a talppárnákat. A termék tényleges vastagsága változhat.
  6. A Huawei Share támogatja a többképernyős együttműködést a Huawei okostelefon és a HUAWEI MateBook között. Ez a szolgáltatás speciális operációs rendszereket, eszköz feltételeket és egyéb kritériumokat igényel. További információkért kérjük, olvasd el a következő címet: https://consumer.huawei.com/en/support/huaweisharewelcome/
  7. Ez a modell integrált grafikus kártya verzióval is rendelkezik.
  8. Az adatok az Intel-től származnak.
  9. A 8 GB-os memória verzió is rendelkezésre áll.
  10. Az adatok a Huawei laboratóriumokból származnak.
  11. Az akkumulátor élettartama a Huawei laboratóriumokban 150 nites fényerővel elvégzett teszteken alapul. Az akkumulátor tényleges élettartama a laptop beállításaitól és a laptop használatának módjától függően változhat.
  12. A töltési adatok a Huawei laboratóriumi tesztekből származnak, amelyeket 25 °C környezeti hőmérsékleten és 45% és 80% közötti páratartalom mellett végeztek. A készüléket alvó üzemmódban töltötték vagy kikapcsolták.
  13. Az adatok a Huawei laboratóriumokban, a HUAWEI MateBook 13-ban végzett tesztekből származnak.
  14. Csak a HUAWEI MateBook 13-on érhető el, minden szükséges illesztőprogrammal együtt.
  15. A 65 W-os töltő kompatibilis a következő HUAWEI SuperCharge telefonokkal: HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI Mate 30, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI Mate X, HUAWEI nova 5 és HUAWEI nova 5 Pro. A Huawei hamarosan frissíti ezt a listát. A tényleges töltési teljesítmény a telefon rendszertől függően változhat. Frissítsd telefonod a legújabb verzióra a legjobb töltési élmény elérése érdekében. A 65 W-os töltő számos kimeneti szabványt támogat, ideértve az 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 2A, 15V / 3A, 20V / 3,25A. A tényleges teljesítmény eszközétől függően változik.
  16. Az adatok a Huawei laboratóriumokból származnak. A töltő tényleges súlya (a kábelt nem tartalmazza) a piactól függően változhat.
  17. Csak a HUAWEI MateBook 13-on érhető el, a PC Manager 9.1 vagy újabb verziójával, és minden szükséges illesztőprogram telepítve van. A tényleges kék fény csökkentési hatások a fényforrások közötti hullámhossz-különbségek miatt változhatnak. A nem orvosi eszköz nem nyújt kezelést.
   -

  *A fenti oldalakon látható termékképek és megjelenített tartalmak csak tájékoztatásul szolgálnak. A tényleges termékfunkciók és -jellemzők (így többek között a megjelenés, szín és méret), valamint a ténylegesen megjelenő tartalom (így többek között a hátterek, a felhasználói felület és az ikonok) eltérőek lehetnek.

  **A fenti oldalakon szereplő valamennyi adat a Huawei belső laboratóriumaiból származó elméleti érték, amely bizonyos körülmények között elvégzett tesztek eredménye. További információkért tekintse meg a fent említett termékadatokat. A tényleges adatok az egyes termékektől, szoftververzióktól, alkalmazási körülményektől és környezeti tényezőktől függően eltérőek lehetnek. Minden adat függ a tényleges használattól.

  ***A pontos termékadatok, -jellemzők és -funkciók megjelenítése céljából az egyes gyártási tételeket, illetve a gyártás és ellátás tényezőit érintő valós idejű változások miatt a Huawei valós idejű módosításokat végezhet a fenti információs oldalak szöveges leírásait és képeit illetően, hogy az adatok megfeleljenek a termékek tényleges teljesítményének, jellemzőinek, mutatóinak és alkotóelemeinek. A termékekre vonatkozó információk ennek megfelelően értesítés nélkül változhatnak, illetve módosulhatnak.

  -


  okHasználatra Kész!

  Eredeti Windows-zal telepítve.
  Csak bekapcsola és már használhajta is.

  Biztonságot
  A gyári Windows-ban garantáltan megbízhatsz.

  Eredeti Windows rendszerrel telepítve. Csak bekapcsolod és már használhatod is.

  Egyszerű újratelepítést
  A gyári Windows rendszerrel telepített gépen egy gombnyomással újratelepítheted a rendszert.

  Email, internet, filmnézés, munka egyetlen gombnyomásra!

  Frissítéseket
  A gyári Windows rendszerrel telepített géped minden új funkciót és biztonsági frissítést megkap.

  Azonnal használható
  Előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel

  Garanciát
  A gyári Windows rendszerrel telepített gépedet szervizelés után működésre készen kapod vissza.

  Biztonságos
  Garantáltan ártó kódoktól mentes

  Nyugalmat
  A gyári Windows rendszerrel telepített géped jogtiszta operációs rendszert tartalmaz.

  Friss
  Automatkusan frissül

  Válaszd a kényelmet. Válassz számítógépet eredeti Windows rendszerrel telepítve.

  2020. június 08 - 20 -ig, vagy a készlet erejéig ráadás Huawei Sleeve tokkal és Huawei Watch GT sportórával!

  Modell: Huawei MateBook 13 53010XUJ Grey W10
   
  Leírás
  Processzor Core i7 10510U (up to 4900) MHz
  Memória 16384 (DDR3) MB
  HDD 512 m.2 SATA SSD GB
  Kijelző 13" QHD IPS Touch fényes
  Videokártya 2048 MB NVIDIA GF MX250
  OS Windows 10 Home 64Bit
  Optikai meghajtó nincs optikai meghajtó
  Szín szürke
  Jótállás 3 ÉV
  USB 2x Type-C
  Akkumulátor 41 Wh
  Wireless LAN 802.11 ac
  Billentyűzet magyar háttérvilágítással
  Poz. Eszköz Touch pad
  Webkamera van
  Bluetooth 5.0
  Felhasználási mód Játékhoz
  További információk

  Részletek

  Huawei Notebook MateBook 13 (53010XUJ) Galaktikus szürke - Intel Core i7-10510U Processor (8M Cache, up to 4.80); Microsoft Windows 10 Home; 16GB LPDDR3 2133MHz RAM; 512GB M.2 PCIe SSD; 13" QHD (2160 x 1440) Fényes IPS LCD kijelző; NVIDIA GeForce MX250 2GB GDDR5 grafikus vezérlő; Wi-Fi 802.11 ac; Bluetooth 5.0; USB-C 3.0 (2db); HD Webkamera (beépített); Garancia: 24 hónap
  USB Type-C port replicator 1x3,0,1x3.1,VGA,HDMI
  Vélemények

  Saját értékelés írása

  Ön ezt a terméket értékeli: Huawei MateBook 13 53010XUJ Grey W10

  Hogyan értékelné a terméket? *

   
  1 1 csillag
  2 2 csillag
  3 3 csillag
  4 4 csillag
  5 5 csillag
  Minőség
  Ár

  Huawei MateBook 13 53010XUJ Grey W10: Processzor Core i7 10510U (up to 4900), Memória 16384 (DDR3) 16384 (DDR3) MB, HDD 512 m.2 SATA SSD 512 m.2 SATA SSD GB, Kijelző 13" QHD IPS Touch fényes

  Még több Egyéb laptop>>

  Hasonló termékek

  A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

  A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

  Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

  A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

  Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

  Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

  Alapítás éve: 2002.

  Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

  Üzleteink országszerte:

  Budapesten: I. Attila út 47., XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7., XIII. Váci út 82., VIII. József krt. 14. Vidéken: Debrecen, Győr, Pécs, Szombathely