Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Toshiba Encore WT8-A-102 tablet (Windows 8.1) + ajándék Office 2013 Home & Student telepítve

93ym_80f72cc6-e724-46bb-88b7-c83309409b0f_large_1A Toshiba 20,32 cm-es (8 hüvelykes) Encore táblagépében minden megvan a munkához és a játékhoz: böngészhetsz a neten, hatékonyan dolgozhatsz az Office 2013 Otthoni és diákverzió alkalmazásaival, és akár az Xbox szórakoztató tartalmaival – zenével, videóval és játékokkal – is töltheted az időt. Hatékony a javából: teljes egészében kiélvezheted vele a Windows 8.1 használati élményét, négymagos Intel® Atom™ processzora és számos csatlakoztatási lehetősége – többek között a tárhelybővítési opció – pedig valódi erőt ad a kezedbe. Mindezt egy olyan készülékben találod meg, amely kényelmesen elfér a  toshiba-encore-wt8-a-102-32gb-black-win-81-262601 kezedben, és egy kézzel is használható. Toshiba Encore. Többet ad.

A tabletben Intel Atom Z3740 SoC dolgozik, melynek szíve a Bay Trail platform, jelen esetben a Bay Trail-T, mely négymagos kiépítésével még a készülékben található 2 GB rendszermemória mellett is kiválóan mozgatja a Windows 8.1 operációs rendszer 32 bites változatát.

A készülékben 32 GB eMMC rendszerű, memóriaalapú tároló van, ez elsőre nem (sőt, második hallásra sem) tűnik soknak, ám a készüléket beüzemelve, működő Windows 8.1-el, Office-szal és helyreállító csomaggal meglepődtünk: közel 9GB szabad tárhellyel gazdálkodhatunk.

A 19,5 Wh-ás kapacitású, két cellás akkumulátor hozzávetőlegesen 7-10 órás üzemidőt kínál, a felhasználás függvényében – ez általában elégséges egy egész nap lefedésére.

A készülékbe 8 colos (20,32 cm-es), 1280x800 pixel felbontású, 5 ujjas érintésérzékeny, fényes felülettel rendelkező Toshiba AutoBrite HFFS kijelzőpanel került, mely közel IPS panelre jellemző technikai paramétereket tud felmutatni – és még a megjelenésedet is ellenőrizheted a tükröződésre hajlamos felülettel. Az adaptív fényerőszabályzás szinte tökéletesen működik, de természetesen felülbírálható az egyéni igények függvényében.

A készülékbe Dolby hatást támogató sztereó hangszórópár került, viszont nem két oldalra, szóval a sztereó hanghatás kevéssé érvényesül s hát a hangszórópár hangzása sem épp tökéletes, a zenei élmények megéléséhez mindenképpen érdemes fej- vagy fülhallgatóban gondolkoznunk.

ENCORE_WT8_EUAz előlapi Ambient Light Sensor-os, 2.0 MP-es kamera hozza a szokásost, webkameraként csevegő programokhoz elegendő; a hátlapi 8.0 MP-es kamera viszont felső-közép kategória. A fényérzékenysége jó, de lassan reagál a fényváltozásokra és nem rendelkezik sem segédfénnyel, sem képstabilizátorral.

Összefoglalva a fentieket, a Toshiba készüléke jó választás, hiszen a kellemes megjelenést és a kis tömeget jól ötvözi a hosszú akkumulátoros üzemidővel és az impresszív teljesítménnyel.

 Gyártói termékoldal:

http://www.toshiba.hu/laptops/tablets/encore/encore-wt8-a-102/

Hozzászólás