Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Minőségi, általános célra szánt Dell laptopok

 Dell Inspiron sorozat Dell Inspiron

Minden laptop gyártónak van egyszerűbb és minőségibb kialakítású sorozata. A jobb általában persze többe is kerül, de olyan extrákat is tartalmazhat, melyhez utólag csak laptopcserével lehet hozzájutni.
Ilyen minőségibb sorozat a Dell Inspiron 5570. A házára ránézve látszik, hogy karcsúbb, mint egy egyszerűbb kialakítású laptop, pl. a Dell Inspiron 3567. A Dell Inspiron 5570 házának formája is anyaga is szebb ránézésre is, tapintásra is, ráadásul nemcsak feketében, hanem színesben is kapható, például fehér, kék, ezüst és rózsaarany színben.

Rózsa arany színben is kapható Rózsa arany színben is kapható

A számszerű paramétereinél is látható a jóra és korszerűre törekvés. Processzora Intel Core i5-8250U vagy Intel Core i7-8550U, melyek a korábbi generációkkal szemben egyszerre 4 magon és 8 szálon képesek programot futtatni, szinte a korábbi csúcstechnika szintjét nyújtják a nem gamer laptopban. Memóriája már a gyorsabb DDR4 szabvány szerinti, mely szerencsére egyre elterjedtebb. A beépített memória általában 8 GB, de szükség esetén bővíthető. Tárhelyként tartalmazhat hagyományos merevlemezt és/vagy kártya formájú, M.2 SSD meghajtót. Ezek egyszerre is beszerelhetők a laptopba, úgy, hogy a DVD írót sem kell kiszerelni. Sőt az M.2 helyre úgynevezett Optane memória is beépíthető, mely a beépített merevlemez reagálását és adatátvitelét gyorsítja fel a gyakran használt tartalmak esetén. A kijelző általában 15,6" képátlójú fullHD felbontású és matt. Billentyűzete magyar, háttérvilágított és numerikus részt is tartalmaz. 3D-s teljesítmény is akad a e Dell sorozatban, 2 vagy 4 GB saját memóriával felszerelt Radeon 530 videokártya is található benne.
A négy USB csatlakozóból kettő 3.0-s, egy pedig 3.1-es, mely a 3.0 sebességének kb. duplájára képes. 802.11ac wifi és blutooth a vezeték nélküli kapcsolat lehetősége. Természetesen vezetékes hálózati kapcsolattal és HDMI képkimenettel is felszerelték. Ha VGA csatlakozóra lenne szükség, akkor HDMI-VGA átalakítót is be kell hozzá szerezni. A bekapcsológomb másodlagos funkciót kapott: ujjlenyomat olvasóként is működik, tehát jelszó beírás helyett a bekapcsológombot megérintve is be lehet jelentkezni.

A Dell Inspiron 5570-es modellek általában megvásárolhatók programok nélkül is, de a Windows 10 és a Microsoft Office programcsomagokkal együtt is. A laptop ára 3 év  jótállást is tartalmaz.
Ha valaki csinos, jó minőségű, erős laptopra, esetleg mindezt nőies színben szeretné megvásárolni, érdemes a Dell Inspiron 5570 sorozat példányait is megtekinteni és figyelembe venni a döntésnél.

Laptop.hu

Hozzászólás