Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Mai korszerű laptopok A legújabb generációs AMD Ryzen 5 processzorral és Windows 10-el

Erős Laptop akár Grafikára is.

 laptopok A legújabb generációs AMD Ryzen 5 processzorral

Könnyű, de erős laptopot keresel?
Pl. Asus Vivobook S330FN-EY032T. Erős processzorral, dedikált videokártyával, súlya mégis alig 1,2 kg. A hétköznapi feladatokon túl szupermobil grafikai vagy játékos gépként is használható. Extrája: nincs rajta webkamera. Az ára tartalmazza a Windows 10-et.

Asus Vivobook Laptop Asus Vivobook Laptop

Jó egeret keresel?
Pl. Gamdias Demeter E1, Gamer egér. Van súlya, magától nem mozog az asztalon. Extra gombokkal felszerelve, internetezésnél egy gombnyomással lehet vissza- és előrelépni az oldalak közt.Ajándék, asztalhoz jól tapadó egérpaddal.


Csinos, erős laptopot keresel?
Pl. Asus M433IA-EB195. A legújabb generációs AMD Ryzen 5 processzorral. Ezüst színű fémházban. Nagyon vékony kialakítású, megálmodott ideális laptop. Súlya alig 1,4 kg.. Jól hordozható, irodai munkára, tanulásra jó választás. Megvásárolható Windows 10-el, vagy anélkül is.


Hagyományos laptopot keresel?
Pl. Dell Vostro 3568-I5A595WF. A megszokott robosztus felépítés. Erős belső. Az árában Windows 10. Mindenféle csatlakozási lehetőség: Wifi. bluetooth, vezetékes hálózat, HDMI, VGA, és USB. Van CD/DVD olvasó/író, és SD kártyaolvasó is beépítve. Extrája a 3 év gyártói jótállás.

Dell Vostro Dell Vostro

Egyszerű célokra keresel laptopot?
Pl. Lenovo Ideapad 3 81WB00LLHV. Egészen korrekt laptop, egy alkatrésze marad el a középkategóriától, a processzor, viszont az SSD fürgévé teszi. Hétköznapi célokra jó választás. Extrája: a nagy felbontású kijelző, a 256 GB SSD, és a nagy sebességű wifi. Megvásárolható Windows 10-el vagy akár anélkül.


Erős és szép laptopot keresel?
Pl. Asus M513IA-BQ099T. A most legkorszerűbb AMD Ryzen 5 processzorral. Hagyományos 15,6"-os, jó minőségű kijelzővel. Mindez ezüstös, kissé csillogó házban. Hétköznapi felhasználásokra tökéletes, de akár alkalmilag nagyobb teljesítményű alkalmazásokhoz is jó választás lehet. Ha az SSD tárhely kevés, beépíthető második meghajtó, HDD vagy SSD is. Az árában Windows 10 is van.


LENOVO-IDEAPAD-3 LENOVO IDEAPAD 3 Laptop

Nagy SSD-vel keresel laptopot?
Pl. Lenovo Ideapad 3 81W40045HV. Nagy kapacitású, 512 GB- os SSD-vel. Legkorszerűbb, erős AMD Ryzen 5 processzorral. Jó minőségű, IPS kijelzővel. Az ára a Windows 10-et is tartalmazza. Csinos, sötétkék házban. Komoly, produktív irodai feladatokra, tanulásra, hobby felhasználásokra hosszú távra is jó választás.


fejhallgatót keresel?
Pl. Skullcandy S5PXY. Kényelmes nagy fülpárnákkal. Súlya alig van, mindössze 150 gramm. Hangminősége jó, nem csak a HiFi tartományban kezeli a hangokat, még a saját zaja is nagyon alacsony. Beépített mikrofonnal. Szállításhoz összehajtható. Egy dugós csatlakozással, mely igazodik a mai korszerű laptopok kialakításához. Különféle színekben megvásárolható.

Laptop.hu

Hozzászólás