Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptopok minden hétköznapi feladatra Windows 10 el is.

Laptopok minden hétköznapi feladatra Windows 10- el is.

A  Laptop.hu ajánlatai 2020. május elején.

Jó, középkategóriás laptopot keresel?
Lenovo S145-15IIL 81W8004RHV. Legújabb generációs processzor. A 8 GB RAM, 512 GB SSD és fullHD kijelző sem minimális paraméter. Vékonyított kialakítás. Hétköznapi felhasználásokra hosszú távra is tökéletes felhasználás. Akár Windows 10-el, akár anélkül is megvásárolható.

Lenovo S145-15 Laptop Lenovo S145


Színes egeret keresel?
Minden színű megfelel? Trust PRIMO Wireless Optical Mouse Rnb. Kényelmes, vezeték nélküli egér, a szivárvány sok színében. Akad más minta is, ha jobban tetszik: https://www.laptop.hu/catalogsearch/result/?cat=0&rd=1&q=primo


Jó, AMD alapú laptopot keresel?
Acer Aspire A315-42G-R7CR. AMD processzor, AMD videokártya. Egyik sem gyenge... Akár játékra is alkalmas, bár szerényebb az ereje, mint egy gamer laptopé. Cserébe sokkal olcsóbb is. Megvásárolható Windows 10-el is, de nélküle is. Most akciós!


Erős középkategóriás laptopot keresel?
Dell Inspiron 3583-I3A606LF. A hétköznapi laptopokhoz hasonlítva minden szempontból erős. Szokásos feladatokra tökéletes választás, akár hosszú távra is. Mint a Dell laptopokra, erre is 3 év jótállás van. Akár Windows 10-el, akár anélkül is megvásárolható.

Középkategóriás Laptop Dell 3584

Szerettél már bele laptopba?
Asus Zenbook UX333FA-A4034T. Pozitív tulajdonságai határtalanok: erős, fürge, mobil, könnyű, karcsú, csinos, csillog-villog, öröm ránézni, még nagyobb öröm ilyet használni. Hátrányai: nem olvad bele a környezetébe, és súlyzónak is alkalmatlan... Esélyes a hónap szépe címre is. :)


Kék laptopot szeretnél?
Ma 15 kék laptop van a kínálatunkban. https://www.laptop.hu/catalogsearch/advanced/result/?szin_kategoria[]=5998&cpu-group=custom
Pl. Acer Aspire A514-52G-58ZC. Erős, de még nem gamer szintű laptop, cserébe vékony, könnyű, szép, és olcsóbb. Komoly programok futtatására is alkalmas. Most akciós!


A laptopodon nincs csatlakozó UTP kábelnek?
Természetesen Wifi minden laptopban van, de a vezetékes csatlakozó néha a vékony laptopon már nem fér el. Ha mégis vezetékkel kell a hálózathoz csatlakozni, USB-ről átalakítható: TP-Link USB 3.0 Gigabit Ethernet Adapter (UE300). Gyors és stabil kapcsolatot tesz lehetővé.


Ezüstösen csillogó laptopot szeretnél?
Pl. Acer Aspire A514-52G-32GW. Nem csak szép és vékony, hanem erős és korszerű is. Extrája a komoly videokártya, a háttérvilágított billentyűzet, jó minőségű kijelző, és a legújabb, legkorszerűbb wifi kapcsolat. Jó választás jobbára hétköznapi, alkalomszerűen komolyabb felhasználásokra. Most akciós!

Acer Aspire 3 Acer Aspire 3

Háttérvilágított billentyűzettel keresel laptopot?
Ma 386 darab ilyen laptop van a kínálatunkban. https://www.laptop.hu/catalogsearch/advanced/result/?billentyuzet_kategoria[]=139845&cpu-group=custom Pl. Asus S330FA-EY020T. Csinos, vékony készülék, fémes házban. Középkategóriás teljesítmény. Hétköznapi felhasználásra tökéletes. Extrája, hogy nem kell leragasztani a webkamerát, mert nincs benne ilyen. Ezért távoktatásra alkalmatlan, de minden más célra nagyszerű lehet. Windows 10 is van az árában.

Hozzászólás