Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptopok jó minőségű kijelzővel és Háttér-világított billentyűzettel.

Laptopok  jó minőségű kijelzővel és Háttér-világított billentyűzettel.

A  Laptop.hu ajánlatai 2020. június végén

Dell Laptopot keresel világítós billentyűzettel?
Pl. Dell Inspiron 5480-I5A675LE. Az átlagnál kisebb, 14"-os kijelzővel. Erős belső, jó minőségű kijelző, komoly produktív feladatokhoz is jó választás. Extrája a háttér-világított billentyűzet. Most akciós!


Nagyteljesitményű Gamer 9. generációs Gamer Laptop

Gamer laptopot keresel világítós billentyűzettel?
Talán mind olyan, pl. Lenovo Legion Y540-15IRH-PG0 81SY00NTHV. Nem csak a belseje erős, a burkolat kialakítása is erőt sugalló. Extrája a hátoldalra helyezett csatlakozók, a jó minőségű kijelző, és a háttér-világított billentyűzet. Most akciós!


 

Ismét kapható a minicsoda!
Asus UX331FN-EG049T. A megszokott felépítésben: fémház, alig 1,2 kg a súlya , erős processzor, erős videokártya. A szokásos felhasználásokon túl, akár grafikára vagy középkategóriás játékra is alkalmas. Személyesen meg kell nézni, a maga nemében páratlan. Most akciós!


 

Asus VivoBook flip 12

A természetes interakciók híve vagy?
Ideális lehet számodra egy Asus Vivobook Flip TP412FA-EC052T. Igény szerint vezérelhető az érintő kijelző, a billentyűzet, és az egér segítségével, akár egyszerre mindhárommal. A laptop ereje hétköznapi feladatokra hosszú távra is tökéletes. Táblagéppé áthajtható, így, ha akarod laptop, ha akarod hatalmas táblagép. Az ára a Windows 10-et is tartalmazza.


 

Olcsó laptopot keresel számlázáshoz?
Pl. Lenovo V145-15AST 81MT0046HV Win10. Egyszerűbb programok futtatásához korrekt teljesítmény. SSD van benne, így fürgén reagál. Extrái a DVD író és a vezetékes hálózati csatlakozás. Ára tartalmazza a Windows 10-et is.


 

Fürge, nagy kapacitású laptopot keresel?
Pl. Acer Aspire A515-52G-50SC. Az Intel Optane memória gyorstárazza a nagy merevlemez leggyakrabban használt fájljait, így nem kell rendezkedni, mi legyen az SSD-n, mi máshol, minden fontos dolog SSD szerű sebességgel érhető el. A laptop minden más szempontból is nagy teljesítményű. Most akciós!


 

Útitárs nyaraláshoz
Nehéz a laptopod, nem vinnéd magaddal? Cseréld le egy ilyenre: Asus S330FN-EY031T. Erős, fürge darab, szinte minden feladatra megfelelő. Súlya alig 1,2 kg, és nagyon szép. Igazán nem megterhelő vinni magaddal. Windows 10 is van rajta. Tudásához képest alkalmi áron. Akár arany színben is megvásárolható.


 

Legion y7000 Legion y7000

Idén nem mész nyaralni?
Már virtuálisan is megtekinthető sok érdekes hely. Jó alap lehet ehhez egy Lenovo Legion Y7000 81T005CHV. Meg minden más komoly feladathoz is. Ha lanparty-ra mennél oda is könnyedén elvihető. Most akciós!


 

Csak pasziánszra kellene egy laptop?
Pl. Acer Aspire A114-31-C36L. Pont alkalmas rá, és más hasonlóan egyszerű feladatokra. Akár Windows-al, akár anélkül is megvásárolható. Szerény tudással, de azt nagyon olcsón. Extrája a kis súly, és a bordós burkolat.


 

Néha vinnél a nyaralóba laptopot?
Pl. Dell Inspiron 3593-I3A677LF. Kapcsolattartásra, szórakozásra, sőt mobil munkavégzésre is jó választás lehet. Akár Windows 10-el, akár anélkül is megvásárolható. Szabadban is látható matt kijelzővel. Masszív kialakítás, korrekt teljesítmény, és Dell.

Laptop.hu


Hozzászólás