Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptop gyártókról

brandsLaptop gyártók.

Milyen márkájú laptopot vegyek?
Merül fel a kérdés az emberek nagy többségében vásárlás előtt.
Melyik a legjobb márka?  A legmegbízhatóbb gyártó?

Ezekre a kérdésekre nem egyszerű a válasz. Igazábol nincs is erre pontos recept.

Kezdjük az elején. A gyártó nem minden. Manapság nagyon sok cég gyárt elektronikai eszközöket a világ minden szegmensében.
A DELLHP Amerikai tulajdonú cégek, A Fujitsu Japán eredetű, az ASUS és az Acer Taiwan-ból származik, és a Lenovo Kínai tulajdonú cég.

Egy laptop minőségét vagy tudását nem lehet gyártókhoz kötni. Nem az határozza meg egy adott laptop felszereltségét és minőségét, hogy hol tervezték vagy gyártották.
Minden gyártónak léteznek különböző felhasználási területekre szánt modelljeik. Az, hogy a vásárlás során melyiket választjuk majd, lényegében attól függ, hogy mire van szükségünk.

Predator vs Rog

Például ha valaki komoly Gamer laptopot keres biztosan meg fogja nézni az ASUS ROG-os és az ACER PREDATOR laptopokat. Ezek a gépek minden igényét ki fogják elégíteni egy komoly játékosnak. Nagyjából azonos minőségben és felszereltségben kaphatók, maximum kinézetben van komolyabb eltérés közöttük.

Ha csak alapszintű felhasználásra kell laptop akkor jelenleg HP 250 , vagy a Lenovo 110-es széria ugyan úgy megfelelhet mint a Dell Vostro 3568 vagy az Acer 571-es széria valamelyik modellje.
Nagyjából azonos tudású gépek és ebben az árkategóriában egyik gyártó sem tud többet nyújtani a másiknál.
Összegezve:
Jobb  a Toyota a Hondánál?  Vagy a Volkswagen a Renault-nál?Erre senki nem tudja a választ. Így van ez a laptopokkal is.

Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő tudású laptopot és a keresgélés is sokkal egyszerűbb és stresszmenteseb ha a személyes igényeket vesszük figyelembe nem pedig bizonyos márkákhoz ragaszkodunk. Az ismert laptop márkák közül bármelyiket nyugodt szívvel meg lehet vásárolni.

Mindenkinek kellemes vásárlást kívánunk.

Laptop.hu

Hozzászólás