Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Komoly Laptopok Windows 10-el jó kijelzővel 2021 elején.

Komoly Laptopot keresel Windows 10-el jó kijelzővel 2021 elején ezeket ajánljuk.

A  Laptop.hu ajánlatai 2021. január elején.

Komoly célokra keresel laptopot?
Pl. HP Pavilion Gaming 15-EC0014NH 9HF69EA. Erős processzor, nagyon erős videokártya. A 16 GB memória sem hétköznapi mennyiség. Jó minőségű kijelzővel. Az ára Windows 10-et is tartalmaz. A ház megnyugtató zölddel díszítve, a billentyűzet megvilágítása is zöld színű. Játékra, tervezéshez, és más komoly alkalmazásokhoz jó választás lehet.


82c400a8hvn

Nagy SSD-vel keresel laptopot?
Pl. Lenovo V15-IIL 82C500JVHV. Az SSD 512GB-os, átlag feletti kapacitású, mint a 8 GB RAM. Átlagos teljesítmény, hétköznapi felhasználásokra tökéletes választás lehet. Sötétszürke matt burkolat, matt kijelző, felhasználót minimálisan fárasztó kialakítás. Megvásárolható Windows 10-el, de akár anélkül is.


Gamer laptopot keresel?
Pl. Asus TUF FX506LH-HN102. Komoly processzor és videokártya, ahogy e kategóriában megszokott. Masszív, erőt sugárzó házban. Extrája: a nagy sebességű hálózati kapcsolatok, és a háttér világított billentyűzet. Komoly játékprogramokhoz, profi videó- és képszerkesztéshez, tervezéshez jó választás lehet. Megvásárolható Windows 10-el, de akár anélkül is.


Könnyű laptopot keresel?
Pl. Acer Aspire A314-22-R2KD. A kijelző alig kisebb az átlagostól, de súlya csak 1,5 kg. Korszerű, középkategóriás teljesítmény. Hétköznapi felhasználásokra tökéletes választás.  Matt burkolat, matt kijelző, különféle fényviszonyok közt is jól használható. Megvásárolható Windows 10-el, de akár anélkül is.


Érintőkijelzős laptopot keresel?
Pl. Dell Latitude 5290. Formája, mint egy Microsoft Surface: a kijelzőbe van beépítve minden, a hátoldalán kihajtható támasz található. A billentyűzet mágnesesen rögzül hozzá, ráhajtva tokként védi, de anélkül is használható. Fedele fémből van, de súlya alig 1,3 kg, jól hordozható. A beépített 16 GB RAM segítségével tökéletesen képes egyszerre sok programot is futtatni. Az ára Windows 10 Professionalt is tartalmaz. Extrája a 2 db Thunderbolt csatlakozó.

latitude5290 érintő kijelzős Laptop latitude 5290 érintő kijelzős Laptop

Erős, irodai laptopot keresel?
Pl. HP 250G7 150B7EA. Korszerű Intel Core i7 processzorral. A nagy tárhely, nem kevés memória tökéletesen alkalmassá teszi komoly produktív feladatok végzésére, több program párhuzamos futtatására. Videokártyája is a szinte legerősebb nem gamer videokártya, grafikai vagy műszaki feladatokra is alkalmassá teszi. Az árában Windows 10 is van.


Olcsó üzleti laptopot keresel?
Pl. Lenovo Thinkpad X280 20KESBLF00. Klasszikus, erősített, napi igénybevételt jól tűrő kialakítás. Átlagnál kisebb kijelző és alapterület, jól hordozható laptop. Jó középkategóriás teljesítmény, hétköznapi feladatokhoz, dokumentumok kezeléséhez, levelezéshez, irodai feladatokhoz korrekt teljesítmény. Extrái: trackpoint, háttér világított billentyűzet, és Windows 10 Professional. Mindez kategóriájában nagyon alkalmi áron.


Nagy kijelzős laptopot keresel?
Pl. Acer Aspire A317-51G-5947. Nem csak nagy, de jó minőségű IPS 17,3"-os kijelzővel. Erős laptop, korszerű Intel Core i5 processzorral, valamint Geforce videokártyával. Komolyabb programok futtatásához is jó teljesítmény. Megvásárolható Windows 10-el, de akár anélkül is. Utolsó darab!

Acer Aspire Laptop nagy kijelzővel 17" Acer Aspire Laptop

Laptop.hu

Hozzászólás