Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

HP Pavilion DV6 - Selected Edition

HP Pavilion dv6 - Selected Edition

2010.05.24
A Hewlett Packard piacra dobta a legújabb Pavilion noteszgépeit, melyek a Selected Edition fantázianévre hallgatnak.
A három legfontosabb különbség az SE és a hagyományos széria között az egyes modellek érintõképernyõje, a csúcsmodellek négy magos processzora, illetve az extra fényezés.
A Pavilion dv6 SE processzorválasztéka rendkívül széles. Az alap Core i3 és Core i5 mellett az erõsebb Core i7-720M és a brutális négy magos Core i7-820QM is választható. A különbözõ modellekbe integrált Intel X4500, vagy a Radeon HD5470 (512MB), illetve a komolyabb változatoknál az Ati Radeon HD5670 (1GB) grafikus vezérlõ került. Az új Pavilionok egységesen 8 gigabájtig támogatnak memóriát, akár 640 gigabájtnyi merevlemezzel vagy 160GB-os SSD meghajtóval is vásárolhatjuk õket, de az opciós listában a Blu-Ray meghajtó is szerepel. A kijelző LED-es, 1366x768 pixel felbontású, 15,6" képátlójú opcionálisan multi-touch-os megoldás, melyet szoftveresen a HP TouchSmart támogat.
A gépekben ezeken felül webkamera, mikrofon, az új tipusú billentyûzet, Altec Lansing hangszórók, 802.11b/g/n wifi, gigabites ethernet csatlakozó, 4db USB port amibõl az egyik eSATA-val kombinált, kártyaolvasó, VGA és HDMI kimenetek, valamint opcionális bluetooth és ujjlenyomat olvasó kaptak helyet.
A 2,47kg súlyú gépek szálcsiszolt aluminium házzal rendelkeznek, speciális "stream argento" fantázianevû mintázattal. Az alapot az 5 órás üzemidõt biztosító 6 cellás akkumulátor jelenti, de kérhetõ 9 cellás áramforrással is, mellyel akár 8 órás használati idõ is elérhetõ (gyártói adatok). A gépek Windows 7 operácós rendszerrel elõtelepítve kerülnek forgalomba.

Forrás: Laptopkalauz
Hozzászólás