Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Futurisztikus újítások a Samsungtól 2019 –ben

 Vivo NEX Vivo NEX

A Samsung bemutatott egy új technológiát amely  szükségtelenné teszi a különálló hangszórót a telefonoknál. A legfrissebb hírek szerint a megoldás akár már a Galaxy S10-be beépítésre kerülhet.Az új technológia lényege, hogy az OLED kijelző rezegtetésével generálják a hangot. A dél-koreai ETNews szerint a 2019-es Samsung csúcsmobilok már megkaphatják ezt az újfajta hangszórót.
A technológia csontrezgéses elven (bone conduction) működik, ami egyáltalán nem újdonság, csak rendkívül szokatlan. A készülék tulajdonosai állítólag nagyon jó hangminőségre számíthatnak telefonáláskor. Az új  Vivo NEX készülékek is megkapták már és a hírek szerint egyes LG modelleknél szintén elérhető lesz ez a hangtechnológia. A Samsung Galaxy S10 valamikor 2019 elején kerülhet bemutatásra, ezt támasztja alá, hogy a gyártó február végére már egy másik régen várt újítással készül, ami nem más mind az összehajtogatható telefon.

Az első hírek a Galaxy X -el kapcsolatban még 2016-ban látták meg a napvilágot, ez ekkor még teljesen futurisztikusnak tűnt, mivel a technológia, amely a gyártáshoz szükséges ekkor még csak részben ált rendelkezésre, úgy tűnik már nem húzzák tovább a dolgot,de milyen áron?

Samsung Galaxy x Samsung Galaxy x

A Samsung 2019. elejére ígért összehajtogatható telefonjának ára megdöntheti minden korábbi sorozatban gyártott okostelefon árrekordját – kártyafüggetlenül, alapfelszereltséggel bő 2 millió fontba kerülhet, azaz messze félmillió forint fölé jósolják az elemzők. Szerencsére kínálatunkban jelentősen olcsóbban, kicsivel 40.000 forint felett már találhatunk Samsung okostelefonokat.

A leendő Samsung Galaxy X egy meglehetősen érdekes készülék lesz, a 4,5”-os kijelzőjű készüléket széthajtva már 7,3”-on dolgozhatunk. Érdekesség, hogy a Samsung két nagy riválisa szintén hasonlóan látja a nagy kijelző – kis zseb probléma megoldását, így a Huawei és a ZTE is hasonló módon képzeli a jövő telefonját. Érdekesnek ígérkezik a jövő évi MWC.

laptop.hu

Hozzászólás