Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Fehér 14" csajos laptop

Hófehér és vakítóan szép!

Mit kíván egy hölgy a laptopjától?
Legyen fürge, induljon gyorsan, ne kelljen rá sokat várni. Persze nem árt legalább középkategóriás teljesítmény, hogy gördülékeny legyen a programok futása. Az sem baj ha normál vagy egy hajszállal kisebb méretű a kijelző és a billentyűzet, hogy kényelmes legyen a használata.

Lehetőleg a már meglévő táskában is lehessen szállítani, tehát ne legyen túl nagy. Nem árt, ha nem koromfekete, vagyis kellemes legyen ránézni.

Ilyen akciós laptop a HP 14S-DQ1003NH. A hófehér burkolata nőies kinézetet kölcsönöz a készüléknek a laptopok világában. Burkolata kemény, de kellemes tapintású műanyag. Még a billentyűk is fehérek fekete felirattal.

A kijelző 14" képátlójú, és ez jobbára meg is határozza a laptop alapterületét, mely 32,2x22,5 cm. A kijelző kerete az átlagnál vékonyabb, mindkét irányban vékonyabb, mint egy átlagos laptop esetében. Vastagsága is mindössze, 2 cm. A kisebb méretek csökkentett súlyt is jelentenek, mely alig több, mint 1,4 kg.

Ennél kisebb méretű lehet egy laptop, ha kisebb a kijelző, de lényegesen a súlya nem lesz kevesebb, viszont a megjelenő kép és a billentyűk mérete csökken. Szóval a laptop méretei elég jól megfelelnek a fenti követelményeknek.

Hétköznapi normál felhasználás esetén a teljesítményre sem igen lehet panasz, az Intel Core i3-1005G1 processzor akár a 4K felbontású filmek szaggatásmentes lejátszására is képes. Az alapár már 8GB DDR4 memóriát tartalmaz. A háttértár egy 256GB-os SSD meghajtó, tehát a Windows 10 és más programok indulása fürge lesz, sőt hordozás közben kisebb a sérülés veszélye, mivel az SSD a HDD- vel szemben nem tartalmaz mozgó alkatrészt. Ha kicsi a tárhely, vásárolható hozzá külső merevlemez, melyre ki lehet másolni a ritkábban használt tartalmakat. A 14" képátlójú kijelző  fullHD felbontású, IPS paneles, vagyis a legjobb, ami laptopban előfordul. DVD író nincs beépítve, ez is a súlyt csökkenti, szükség esetén vásárolható hozzá külső DVD író.

HP14s-w1

Csatlakozói korszerűek 2db USB 3.1 és 1db USB-C és HDMI. Vezeték nélküli kapcsolatok 802.11ac wifi és bluetooth. Az ára 3 év jótállást is tartalmaz.

Hozzászólás