Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Erős Laptop akár Grafikára is.

Erős Laptop akár Grafikára is.

A  Laptop.hu ajánlatai 2020. október eleje

Erős, csinos laptopot keresel?
Pl. HP 15-DW1001NH 8BM59EA Silver W10 8GB. Nemcsak erős processzor, hanem Geforce videokártya is található e laptopban. Akár grafikai munkákhoz, akár tervezési feladatokra is alkalmas lehet, a megszokott felhasználásokon túl. Mindez karcsú, ezüstös házba építve. Extrája a háttér világított billentyűzet, és a 3 év jótállás. Az árában Windows 10 is van.

HP-15S-SILVER-02-tablet.hu


Erős, csinos laptopot keresel?
Pl. Lenovo Ideapad 5 81YK00C2HV. Erős, korszerű belső. Tanulásra, dokumentumok kezelésére, internetezésre, levelezésre, filmek nézésére akár hosszú távra is jó választás. Ára tartalmazza a Windows 10-et. Extrája: a nagy kapacitású SSD, gigabites wifi, és a háttér világított billentyűzet. Mindez vékonyított, szolid, szürke házban.


Könnyű laptopot keresel nagy SSD-vel?
Pl. HP 14-DK0006NH 8BU31EA. Szokásos felhasználásokra tökéletes választás. Jól hordozható, súlya alig 1,4 kg. Hófehér, vékonyított burkolat, határozottan csinos a kinézete. Extrája az 512 GB-os SSD, és a nagy sebességű hálózati kapcsolatok. Megvásárolható Windows 10-el, vagy anélkül is.


AkkuBankok Olcsó PowerBank

Akkubankod már van?
Pedig minden mobiltelefon mellé hasznos lehet, hiszen nincs kellemetlenebb, mint egy lemerült mobiltelefon. Akkubankok nagy választékban raktárról, különféle kapacitással, többféle színben: https://www.laptop.hu/catalogsearch/result/?cat=0&rd=1&q=powerbank


DVD olvasóval keresel laptopot?
Pl. Dell Inspiron 3567-I3G486LF. Középkategóriás teljesítmény, hétköznapi felhasználásokra tökéletes választás lehet. Extrája a beépített CD/DVD író, a nagy tárhely, a dedikált videokártya, és a 3 év jótállás. Megvásárolható Windows 10-el, vagy anélkül is.


Grafikára keresel könnyű laptopot?
Pl. Acer Aspire A514-52G-51A8 8GB. Korszerű processzor, erős videokártya. Grafikus munkákra, videoszerkesztésre, tervezésekhez, és akár játékra is alkalmas lehet. Súlya alig 1,7 kg, jól hordozható. Extrája a nagy SSD, és a háttér világított billentyűzet. Utolsó darab!


Acer Aspire Laptop nagy kijelzővel 17" Acer Aspire Laptop

Nagy kijelzős laptopot keresel?
Pl. Acer Aspire A317-51G-57EQ. Erős, korszerű processzor és videokártya, jó minőségű, részletgazdag, nagy kijelző. A hétköznapi felhasználásokon túl akár grafikus munkákra, akár alkalmi játékra is alkalmas lehet. Megvásárolható Windows 10-el, vagy anélkül is. Most akciós!


Wifi kéne az asztali számítógépedbe?
Megoldható: TP-Link USB WLAN Adapter (TL-WN823N). 300Mbps maximális átviteli sebesség. Egyszerűen beüzemelhető, csak csatlakoztatni kell az USB-hez, a többit a Windows 10 intézi. Laptophoz is használható, ha a beépített wifi elromlott.

Laptop.hu

Hozzászólás