Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Belépő szintű Lenovo-k érkeztek: a V110 sorozat

we-lenovo-v110-15inch-business-laptop Az új Lenovo V sorozat legszerényebb teljesítményű és legolcsóbb változatai a V110 alsorozat tagjai. Az egész V sorozat hasonló kinézetű, matt fekete műanyag ház, a touchpad gombjain díszítő piros csíkkal. A kijelző is egyforma: 15,6"-os matt az egész sorozatnál egységesen. A V310 sorozat burkolata teljesen hasonló kinézetű a V110-hez, a csatlakozók kiosztása és mennyisége más. A V510 csinosabb, és valószínűleg masszívabb zsanért is kapott, és messziről látható az ujjlenyomat olvasója, mely a két kistestvérre nem került.
A Lenovo V110 laptopokon két darab USB csatlakozó van, az egyik 3.0-s, a másik 2.0-s. A képkimenet csatlakozója HDMI, mely szükség esetén VGA-vá alakítható. A vezetékes hálózati csatlakozó gigabites. A billentyűzet numerikus részt is tartalmaz. A vezeték nélküli kapcsolódás is korszerű: a wifi 802.11ac, a bluetooth 4.1-es.
A Lenovo V110-es sorozat Intel Celeron, Intel Pentium, és Intel Core i3 processzorral kapható, tehát belépőszinttől középkategóriáig terjedő teljesítmény kategóriákat fedi le. A sorozat tagjai a hétköznapi felhasználásra megfelelő 4 GB RAM-ot tartalmazzák, a Celeron és Pentium processzor mellett DDR3-as, a Core i3 mellett már a korszerűbb DDR4 került beépítésre.

lenovo-v110-15Inch-hero
A sorozat legszerényebb tagjai Intel Celeron N3350 processzorra épülnek. Kapható akár operációs rendszer nélkül is, ez azoknak szerencsés, akik pl. a komolyabb Windows 10 Professional változattal szeretnék használni. A videokártya integrált Intel HD 500, hétköznapi felhasználásra megfelelő. Ezek a változatok DVD írót nem tartalmaznak. Kapható 500 GB-os merevlemezzel, 120 GB-os SSD-vel, de akár 240 GB-os SSD-vel is. Az SSD meghajtó használata egy belépő szintű laptop reagálását érezhetően fürgébbé teszi. Természetesen megvásárolható Windows 10 operációs rendszerrel is, melyhez akár Microsoft Office programcsomag is kérhető.
A komolyabb változat Intel Pentium N4200 négymagos processzort, gyárilag 128 GB SSD-t, integrált Intel HD 505 videókártyát, és már DVD írót tartalmaz. Megvásárolható operációs rendszer nélkül, vagy Windows 10-el együtt, de Microsoft Office programcsomaggal is.

we-lenovo-v110-15inch-robust-design
A középkategóriás változat agya az Intel Core i3-6006U processzor. Az alapváltozat az 500 GB-os merevlemezen gyárilag tartalmazza a Windows 10 operációs rendszert. Az integrált videókártya az eddigieknél nagyobb teljesítményű Intel HD Graphics 520. A DVD író is be van építve a laptopba. Természetesen Microsoft Office programcsomaggal is megvásárolható. Igény szerint a merevlemez helyett 120, illetve 240 GB-os SSD meghajtóval is megvásárolható.
Irodai munkára nagyszerű választás lehet a sorozat bármelyik példánya, hiszen a matt burkolat, a matt kijelző, a nagysebességű hálózati kapcsolatok az üzleti kategóriás laptopok jellemzői. Ha az anyagi lehetőségek korlátozottak, vagy tényleg minimális használatra kell a laptop, akkor érdemes az Intel Celeron processzoros változatokból választani, egyéb esetekben, a jövőre is gondolva, a nagyobb teljesítményű processzorok, és az SSD meghajtó időben kitolja a laptop elavulását.

Hozzászólás