Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Az eredeti Surface-t 2008. június 18-án mutatták be. Ekkor nem egy laptopot hanem egy 30 colos mega Tablet -et jelentett.

Az eredeti Surface-t 2008. június 18-án mutatták be. Ekkor nem egy laptopot hanem egy 30 colos mega Tablet -et jelentett.

2007 környékén sokan láttak fantáziát az érintőképernyős rendszerekben, ahol a felhasználóbarát megoldások látványos vizuális lehetőségekkel ötvözhetők. A mérnökök igyekeztek minél többet láttatni a világból, kézzel foghatóvá tenni azokat a dolgokat, amelyeket eddig csak egérrel lehetett elérni, emberközelbe hozni a számítógépet. A „Különvélemény” alkotója úgy tűnik sokaknak beindította a fantáziáját.

A Microsoft is azok közé tartozott akik szerint a személyre szabható reklámok világában a jegyzetfüzetet egy olyan eszköznek kell felváltani, amely egyesíti a telefon, a kommunikátor, a zenelejátszó és a személyi számítógép jó tulajdonságait. Mindezt úgy, hogy a felhasználónak nem kell azon gondolkoznia, hogy honnan töltsön le egy filmet, hova tegye fel a képeit, kit hívjon fel a barátai közül.

A Microsoft neve napjainkban egybeolvadt a Surface-el. Az eredeti Surface-t 2008. június 18-án mutatták be. Ekkor nem egy laptopot hanem egy 30 colos mega Tablet -et jelentett. Az ötletét a Különvélemény című film adta.

A Surface PC  kezdetben lényegében egy olyan asztal, volt amelynek a lapja a kijelző, a felhasználók pedig az ujjaik mozgatásával, a képernyő érintésével navigálhatnak.

Az eredeti Surface PC a hardverét tekintve szokványosnak tekinthető, egy 3 GHz-es Pentium 4 teljesített benne szolgálatot 2 gigabájt memóriával és egy hétköznapi videokártyával.  Az innovatív interfész lelke egy DLP projektor, ami a karcálló és folyadékálló, 30 hüvelykes képernyőre vetít, illetve öt infravörös kamera, amelyek érzékelik a felhasználó ujjainak mozgását a képernyő felett. A gép Windows Vista operációs rendszerrel működött

Microsoft Surface GO Microsoft Surface GO

A Microsoft surface mára már több generációt is megélt és a Tabletek helyett a Laptopok világában terjedt el. Korszerű 11. generációs intel processzoros változata    a Laptop.hu üzleteiben is megvásárolható.

A Surface  4 Laptop családba illeszkedő termékekhez két intel Tiger Lake kódnevű CPU-t, a Core i5-1145G7 és Core i7-1185G7 típusokat szállítja az intel a Microsoftnak. A  Core i5-1145G7 és a Core i7-1185G7 mellé akár 32 gigabájt memóriát és 1 terabájt SSD-t is kérhet a vásárló.

Laptop.hu

Hozzászólás