Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Ha nehéz a választás az ASUS VivoBook Flip 12

 ASUS VivoBook Flip 12 ami megadja neked a szabadságot

Láthatóan nehéz a választás Laptop vagy tablet

Az új ASUS VivoBook Flip 12-es egy a felhasználói visszajelzések alapján kialakított 2 az 1-ben átalakítható laptop. Minden alapvető elemét újra gondolták a visszajelzések alapján, így kialakítva egy mindenki számára elérhető és szerethető készüléket. A végeredmény az egyik legideálisabb laptop azok számára, akik sokat vannak úton.

A készülék a felhasználásnak megfelelő hardverkiépítést kapott: kisebb, mint egy A/4-es lap és kevesebb, mint 1,1 kilogramm a tömege – abszolút hordozható méretek. Mindehhez 8 órás üzemidő társul (720p-s HD videó lejátszási idő), ami bőven elegendő egy munkanapra, konnektor vadászat nélkül. A VivoBook Flip 12 három gyönyörű fémszerű felülettel érhető el: Csillámló Arany (Shimmer Gold), Rózsa Arany (Rose Gold), és Csillogó Szürke (Star Grey). A billentyűzet csiszolt felületű hatást kelt, színátmenettel kiegészülve, amellyel megjelenése még elegánsabb.

A VivoBook Flip 12-t a legújabb négymagos (fizikai négy mag) Intel Pentium processzor hajtja, amely a munka és a játék szempontjából is elegendő teljesítményt nyújt. Ez az erőteljes processzor az előző processzor generációkhoz képest 30%-al nagyobb számítási és 45%-al jobb grafikai teljesítményre képes a Windows-al. Mindegy, hogy otthon vagy, munkában vagy úton - a VivoBook Flip 12-el több feladatot tudsz elvégezni. A telepített Windows 10 által készen állsz az Office 365 produktív használatára (a készülék mellé egy éves előfizetést ad a gyártó). Ezen felül a VivoBook Flip 12 1 TB-os HDD-vel is rendelkezik, amelynek köszönhetően több, mint elegendő helyed lesz az üzleti prezentációk, fotóalbumok és multimédia fájljaid tárolására.

Az átalakítható laptop robusztus, 360 fokos dupla fogaskerekes fémzsanérja megadja neked a szabadságot ahhoz, hogy úgy szervezd az életed, ahogyan szeretnéd.

Asus VivoBook Használati módok

Végezd a munkádat Laptop módban, majd hajtsd Sátor módba és oszd meg az ötleteidet kollégáiddal. Alakítsd át Állvány módba és hozd létre saját mozidat. Könnyű dizájnja által a VivoBook Flip 12 táblagép módban is tökéletesen használható. A VivoBook Flip 12 dizájnja megbízható tartósságot kínál: Dupla fogaskerekes zsanérja sikeresen megfelelt a 20 000 nyitási/zárási ciklusból álló teszt elvárásainak. Mindegy melyik módban nézed, lenyűgöző HD képeket fogsz látni, ami a VivoBook Flip 12 178 fokos széles betekintési szöget eredményező technológiájának köszönhető. Még akkor is, ha éles szögből nézed, a színek és a kontraszt élénken és határozottan jelennek meg. A kijelző az ASUS TruVivid technológiát alkalmazza, amely megszünteti az üvegrétegek közötti réseket a panelben. Ez csökkenti a tükröződést és tisztább, fényesebb képeket eredményez, még kültérben és napsütésben is. A VivoBook Flip 12 magával ragadó hangzást nyújt, két sztereó hangszórójával kiváló surround hangot ad. Természetesen támogatja a 10 ujjas kezelhetőséget, az 5 milliméternyire elhelyezett szenzorok pedig a vetélytársaknál jelentősen nagyobb érzékenységet garantálnak. Egy Asus Pen-hez hasonló stylus-szal párosítva teljes mértékben kihasználhatjuk a Windows Ink előnyeit, hiszen a  nyomásérzékeny (1024 szintet támogat) tollal szabadon szerkeszthetünk emlékeztetőket, rajzolhatunk vagy éppen feliratozhatunk fotókat akár.

Vivobook flip 12 csatlakozz

A külvilággal való kapcsolatunkat kétsávos 802.11 ac szabványú Wi-Fi biztosítja, valamint a kategóriában gazdag felszereltséget jelentő csatlakozók sora: az 1 db USB-C mellet találunk 2 db USB 3.1-est, 1 normál HDMI-t és 1 MicroSD kártya olvasót is. A biztonságról a Windows Hello mellett az okos, autoscan funkciós ujjlenyomat érzékelő gondoskodik.

 

Laptop.hu

Hozzászólás