Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Asus G551JM laptop előzetes

asus-g551JM-notebook-v-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427eAsus G551JM bemutató

Néhány hónapja jelent meg az Asus új generációs 15 inches gamer laptopja a G551. A G551 az előző generációhoz képest új házat, erősebb grafikus kártyát és nagyobb teljesítményű processzort kapott.

Az Asus ROG (Republic Of Gamers) sorozat tagjai igazi "erőgépek" játékhoz szükséges teljesítménnyel, köszönhetően a négymagos Intel Core i7 ­processzornak és a játékra fejlesztett nVidia GTX grafikuskártya sorozatnak. A kiváló játékélményt a full HD kijelző és a SonicMaster hangrendszer teszi még élethűbbé.

asus-rog-g55jm-dm024d-fekete-laptop-3 Az Asusnál nem spóroltak a G551JM-es laptop hütéssével

A hatékony hűtési rendszer viszonylag csendesen üzemel, hogy ne zavaró a ventilátorhang tartós terhelés esetén sem. Külsejében modern, de mégis elegáns: matt fekete szálcsiszolt alumínium ROG lógóval ellátott hátlapot kapott, alumínium felsőrész is finom piros szegéllyel.

00

Az Asus G551JM laptop piros háttérvilágítású billentyűi közül a WASD gombok extra kiemelést kaptak. Ha a beépített matt kijelző nem lenne elég, további 3 monitort is csatlakoztathatunk az Asus G551JM laptopra, így növelve a munkafelületet. A grafikus chip memóriája GDDR5­ös, így a gyors mozgásokat tartalmazó játékok is részletgazdagon és a lehető legjobb minőségben jeleníthetők meg. A SonicMaster prémium hangszóróit a ROG Audio Wizard szoftvere vezérli, ezzel garantálva az Asus G551JM laptop páratlan hangélményét. 6 előre programozott SonicMaster beállítás közül választhatunk vagy személyre szabhatjuk a hangzást.

Hozzászólás