Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Anyák Napja mindjárt eljő...

mom-working-with-kidMég néhány nap, és itt van Anyák Napja, lehet szaladni vasárnap reggel a virágboltba...
Vagy akadhat bármi más, melynek tartósabban tudna örülni egy anyuka? Egyre kevesebben vannak, akik nem használnak számítógépet, így szét lehet nézni a a számítógép, esetleg laptop környékén, nem hiányzik-e onnan valami, nem lehet-e valamit jobbá tenni...

A leggyakrabban használt kiegészítő az egér. Sokkal természetesebbé teszi a számítógép használatát, mint bármi más. Ha nem működik tökéletesen az egér, akkor itt az alkalom megajándékozni egy újjal. Persze tökéletesen működő egeret is le lehet cserélni egy csinosabbra, nőiesebbre. Már nemcsak fekete színű egér kapható, hanem piros, rózsaszín, magenta, narancssárga, lila, kék, zöld, és fehér is. Ha igazán komoly célokra használja a számítógépet, még egy gamer egér beszerzését is meg lehet fontolni. Jobb minőségűnek tekinthetjük a pl. Logitech, Microsoft, Genius, Dell gyártmányokat.Egerek

Nagyon sok laptop megy tönkre szállítás közben. Ha olyan táskában szállítjuk, mely nem eléggé párnázott laptop védelme érdekében, vagy egyszerűen kézben szállítjuk a laptop sokkal inkább veszélyben van, mintha az erre kitalált táskák vagy mappák egyikében tartózkodna a laptop szállítás közben. A mappák tárolás közben védhetik a laptopot vagy egy nem laptopok számára kialakított táskához adnak szükséges bélést. Mappák vannak kisebbek-nagyobbak van belőle 11", 12,5", 13,3", 14,1", 15,6", vagy 17,3"-os. Itt is lehet választani különféle színekből, van sárga, rózsaszín, piros, kék, lila is, de természetesen fekete is. Nem csak egyszínűek vannak, akad piros/fekete, fekete/piros vagy fekete/kék színű is. Önálló táskában jobban szállítható egy laptop. Akad közöttük női táska is, pl. Tucano vagy Kingsons gyártmányú, illetve mintás laptoptáska. Természetesen akadnak egyszínűek is, pl. kék, piros, lila, bordó színben. Természetesen laptoptáskák is kaphatók különféle méretekben: 13", 14,1", 15,6", és 17,3".

$_32

Természetes, hogy a laptopon tároljuk fénykép és filmfelvételeinket. Az adatmentés sokkal kevésbé magától értetődő. Ha bármi elvész a számítógépről, azt visszanyerni nehéz vagy lehetetlen, de általában sok pénzbe kerül. Sokkal egyszerűbb mindent több példányban tárolni, hiszen a gyerekek, unokák életének minden megörökített pillanata kincs. Célszerű venni egy külső merevlemezt, melyre minden fontos dologról rendszeresen másolatot készítünk, megvásárolható 500 GB, 1000 GB, és 2000 GB tárolókapacitással.

Kiegészítőnél nagyobb beruházás egy komplett laptop. Általában mások által már nem használt számítógépeket szoktak az anyukák "megörökölni". Ha betegeskedik a számítógép, meg lehet egy csinos új laptoppal is lepni. Vásárolható laptop swarovski nyaklánccal rózsaszín vagy kék színben.  Érdemes legalább Intel Core i3 processzorral középkategóriás laptopot választani, a belépőszintnél annyival nem drágább. Legalább 4 GB memória is alapnak tekinthető. Érdemes SSD meghajtóval laptopot venni, hogy érezhetően fürge is legyen. Érdemes nem megfeledkezni a Windows 10 operációs rendszerről, hogy azonnal használható is legyen a laptop. Kapható ilyen pl. Acer, Asus, HP gyártmányú.

Látható, hogy mindenféle csinos ajándék előfordul a számítástechnika világában is.

Hozzászólás