Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Házhozszállítás

Amennyiben már kiválasztotta laptopját, de nem kíván valamelyik üzletünkbe befáradni vásárlás lebonyolításához, használja házhozszállítás szolgáltatásunkat Budapesten megadott értékhatár felett DÍJMENTESEN, vidéken kedvezményes áron!

1. Fizetési mód házhozszállítás esetén:

  • utánvét
  • előre történő banki átutalás

2. Házhozszállítás időbeli átfutása

Raktáron lévő termék: Központi raktárunkban lévő termék esetében a hétköznap 12 óráig beérkezett megrendeléseket leghamarabb a következő munkanapon, vagy az Önnel egyeztetett napra teljesítjük.
Raktáron nem lévő termék: Webáruházunkban „Rendelhető” státuszúként feltüntetett termék estetén a kiszállítás időpontja a cégünk általi beszerzés átfutásának függvénye, melyet telefonon egyeztetünk Önnel.

3. Házhozszállítás belföldön:

Budapesti kiszállítás:

A kiszállítás esetleges költségeiről a „Szállítási feltételek” menüpontban tájékozódhat.
Minden esetben telefonon értesítjük Önt a kiszállítás pontos időpontjáról. (Általában hétfőtől péntekig 11:00-tól 17:30-ig)
Az Ön által megadott adatokat a telefonos egyeztetés során visszaolvassuk, amennyiben szükséges, lehetőség van a hibás adatok módosítására.
A telefonos egyeztetés során jelezzük a számla pontos végösszegét. (A számla kiállítása az egyeztetés után történik).
A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

Vidéki kiszállítás:

A kiszállítás esetleges költségeiről a „Szállítási feltételek” menűpontban tájékozódhat.
Minden esetben telefonon értesítjük Önt a kiszállítás pontos időpontjáról. (Lehetőség van előzetes telefonos egyeztetésre(pl: szállítás előtt fél órával), amennyiben ezt szükségesnek tarja kérem jelezze nekünk.)
Az Ön által megadott adatokat a telefonos egyeztetés során visszaolvassuk, amennyiben szükséges, lehetőség van a hibás adatok módosítására.
A telefonos egyeztetés során jelezzük a pontos szállítási költséget, és a számla pontos végösszegét. (A számla kiállítása az egyeztetés után történik).
A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

4. Házhozszállítás külföldre

Külföldi házhozszállítás esetén egyedi árajánlatot adunk. Kérjük hívja Vevőszolgálatunkat a 06-1/488-5093-as telefonszámon.

EU-n belüli vásárlás esetén ÁFA-mentes számla kiállítását technikai okokból nem tudjuk vállalni.