Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Használt Dell Latitude E6440 Grey W10 Pro Laptop

Használt Dell Latitude E6440 Grey W10 Pro Laptop

Gyártói cikkszám: UM18-09-0312-1

Nettó 78 732 Ft

Bruttó: 99 990 Ft

Bruttó: 89 990 Ft

Kifutott termék

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

Core i5 4310M (2700)/4096/320/14" HD LED matt/DVDRW
  • ikon
  • ikon
Cofidis

A legbiztonságosabb 14 hüvelykes üzleti laptop

A vaskos, strapabíró külsőt és kompromisszumok nélküli funkcionalitást kínáló, abszolút csúcskategóriás munkagépeket összpontosító E6000-es sorozatnál úgy fejlesztettek, ahogyan ebben a kategóriában illik: a korábbi tapasztalatok alapján finoman módosították, továbbcsiszolták a nagyon jó elődöt, így külsőre a korábbinál határozottabb, kicsit szögletesebb, karakteresebb gépházat kaptunk ezúttal világos fedéllel, de alapvetően kevés változtatással.

Nagyszerűen demonstrálja ezt a laptop csatlakozókínálata és azok elrendezése. Nem kellett összenyomorítani vagy adapterrel megoldani sem a négy USB 3.0 csatlakozót, sem a HDMI-t vagy a mini DisplayPort monitorkimenetet, de még a viszonylag magas Ethernet aljzatot sem, sőt az SD, illetve Smart kártya olvasójának és a vezeték nélküli hálózati eszközök mechanikus kapcsolójának is bőven akadt hely. A gép fenekén klasszikus dokkoló csatlakozó mosolyog, az akkumulátor pedig egyetlen mozdulattal kiszedhető. Akinek pedig ez is kevés lenne a Latitude E6440 HDMI és D-Sub monitorkimenettel, ExpressCard bővítő hellyel, dokkoló csatlakozóval és egy mozdulattal kiszedhető optikai meghajtójával rendelkezik, ami merevlemezfiókra vagy súlycsökkentő modulra cserélhető.

A Latitude E6440 alján lévő dokkoló csatlakozó, a töltő csatlakozójához hasonlóan évek óta nem bolygattak, így az előző generációk tartozékai is használhatóak a géppel. Természetesen az akkumulátor egy mozdulattal kivehető, ugyanez érvényes az optikai meghajtóra is. Két csavar kioldásával hozzájuthatunk a 2,5 hüvelykes merevlemezhez, és némi csavarozás után lejön az egész hátlap, szabaddá téve a teljes belsőt.

A Dell Latitude 6440-es a vállalati notebookok csúcsát jelenti, így a Dell jól ismert, magnéziumötvözet vázat és alumínium burkolatot használó, úgynevezett tri-metal felépítését kapták, ami különösen ellenálló a napi használat viszontagságaival szemben, a ráömlő folyadék, kisebb ütések nem tesznek kárt benne. Emellett a vaskos E6440 olyan masszív laptop benyomását kelti, amihez hasonlót manapság alig találni. Zsanérja, gépháza elnyűhetetlennek tűnik, egyedül fedele rugózik valamelyest, billentyűzetének alapja viszont rendkívül stabil. Fedelét retesz tartja zárva, ezért olyan zsanérszerkezetet kapott, amit egy kézzel is ki lehet nyitni a notebook hátrabillentése nélkül.

Latitude E6440 laptop – Felsőkategóriás teljesítmény

A Dell Latitude E6000 sorozatába a nagyobb fogyasztású, M utótagos Intel Core i processzorokat szerelik; a kínálatunkban szereplő készülékekben a Haswell architektúrás, kétmagos, négyszálas, 37 wattos TDP fogyasztási értékű Core i5-4200M processzort találjuk. Mellé 4 vagy 8 GB memória kerül. A központi processzorba integrált Intel grafikus mag mellé különálló AMD Radeon HD 8690M-et is kapunk, a kijelző pedig 600x900 pixeles, matt felületű TN+film paneles. Adattárolóból 500 GB-os, nagyon vékony HDD vagy 2,5 hüvelykes, 128, 240, 500 vagy 1000 GB-os SSD kérhető. Az alap akku ennél a szériánál hatcellás, 65 wattórás, de a kínálatunkban lévő modellek mindegyike 9 cellás, közel 100 wattórás változata érhető el.

A legjobban felügyelhető üzleti laptop

Távolról felügyelheti és frissítheti Latitude laptopjait a következő generációs Intel® vPro™ technológia segítségével. Frissítés egyszer és mindenhol – a Dell egyedülálló Intel® vPro™ távoli BIOS- és akkumulátorfelügyeleti, illetve merevlemez-törlési bővítményeivel ez akkor is lehetséges, amikor a rendszerek ki vannak kapcsolva. Időt és fáradságot takaríthat meg a Dell automatikus eszközeivel és segédprogramjaival, amelyek segítenek a rendszerek telepítésében, figyelésében és frissítésében.

Latitude E6440 laptop – Sokoldalú együttműködés

A Bluetooth® 4.0 kapcsolat révén könnyen csatlakoztathatja az olyan kiegészítőket, mint a billentyűzetek, az egerek, a nyomtatók vagy a konferencia berendezések. Könnyen és hatékonyan kommunikálhat az integrált HD webkamera és a tömbmikrofon segítségével. Az opcionális mobil szélessávú modul révén pedig út közben is nagy sebességű kapcsolatot használhat, ahol elérhető.

Tartós kialakítás

Magabiztosan utazhat és dolgozhat a strapabíró Latitude E6440 laptoppal. A MIL-STD-810G szabvány szerint tesztelt Tri-metal™, galvanizált alumínium külső és a porfestett alsó rész együtt kivételesen erős és sokáig mutatós külsőt eredményeznek.

A fenti termékleírás egy általános termékismertető, a pontos paraméterek modellenként és konfigurációnként eltérhetnek.


-

A Dell Latitude laptopok megbízható szabványokra épülő, hálózatra optimalizált notebookok. Biztos befektetés a professzionális felhasználóknak. A Dell Latitude laptopok tartozék irodai szoftvereivel már az első naptól fogva több munkát végezhet el. Tartóssága révén megfelel a mobil dolgozók és a legkeményebb elvárásokat támasztó munkakörnyezetek igényeinek is, és lehetővé teszi az út közbeni munkát – még rázós úton is. A Dell Latitude laptopok a fejlett felügyeleti funkciók, a tartósság és a biztonság terén többet nyújtanak a normál laptopoknál.

Mit érdemes tudni a Dell Latitude laptopokról? A laptopok hordozhatósága nem csak az otthoni felhasználóknak nyit új, izgalmas felhasználási lehetőségeket, hanem az üzleti szférában is megkönnyíti a munkavégzést, hiszen bárhol és bármikor lehetővé testi a munkát. Mivel egyre gyakoribbak a mobilitást igénylő munkahelyek, egyre többször kell utazni, vagy nem feltétlen kötött a munkavégzés egy adott irodához, a laptopok fontossága igazán jelentős lett. A Dell elsők között célozta meg azokat a felhasználókat, akik munkájukból adódóan a hordozható számítógépeket választják, viszont az adataik védelme és a strapabíróság is éppolyan fontos szempont számukra, mint a mobilitás. Az üzleti kategóriás laptopokat úgy alakítják ki, hogy azokat könnyebben lehessen szállítani, így aki üzleti úton van, utazás közben is tud dolgozni. De nem csak a mobilitás, hanem a strapabíróság és a biztonság is rendkívül pozitív tulajdonsága ezen laptopoknak.

Miben más egy Dell Latitude üzleti laptop a többitől?  A Dell, amikor megalkotta a Latitude laptop modelljeit, akkor kiemelt figyelmet fordított az ár – teljesítmény arányára is, hiszen nem túl magas ár mellett meggyőző teljesítményt nyújtanak, kimondottan az üzleti felhasználók számára. Tisztában voltak a célközönség igényeivel, így a Dell Latitude modellek házát már úgy alakították ki, hogy azok teljes mértékben megfeleljenek a végfelhasználói igényeknek, amivel a piacon lévő üzleti kategóriás laptopok között az egyik vezető laptop modellé nőtte ki magát. A Dell Latitude üzleti laptopokat jellemző strapabírósságot a ház kialakítása, a gumírozott felületek, az alumínium burkolatú zsanérok biztosítják. Tartósságuk révén tökéletes választás a mobil és a legkeményebb elvárásokat támasztó munkakörnyezetekben dolgozók számára is, és az út közbeni munkát is lehetővé teszi. A normál laptopoknál sokkal jobban bírják az ütődéseket, rázkódásokat illetve a mindennapos használatot.

okHasználatra Kész!

Eredeti Windows-zal telepítve.
Csak bekapcsola és már használhajta is.

Biztonságot
A gyári Windows-ban garantáltan megbízhatsz.

Eredeti Windows rendszerrel telepítve. Csak bekapcsolod és már használhatod is.

Egyszerű újratelepítést
A gyári Windows rendszerrel telepített gépen egy gombnyomással újratelepítheted a rendszert.

Email, internet, filmnézés, munka egyetlen gombnyomásra!

Frissítéseket
A gyári Windows rendszerrel telepített géped minden új funkciót és biztonsági frissítést megkap.

Azonnal használható
Előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel

Garanciát
A gyári Windows rendszerrel telepített gépedet szervizelés után működésre készen kapod vissza.

Biztonságos
Garantáltan ártó kódoktól mentes

Nyugalmat
A gyári Windows rendszerrel telepített géped jogtiszta operációs rendszert tartalmaz.

Friss
Automatkusan frissül

Válaszd a kényelmet. Válassz számítógépet eredeti Windows rendszerrel telepítve.

A Dell Incorporated (Dell Részvénytársaság) egy, az USA Texas államában, Round Rock városában lévő székhelyű számítógépes hardvertervező és gyártó vállalat. A NASDAQ-on jegyzett, nyílt jegyzésű részvénytársaság. Szlogenje a „Get more out of now”, magyarul: „hozzunk ki többet a mából”. 1984-ben alapították, akkor még számítógépekkel foglalkozó korlátolt felelősségű társaságnak. Kulcsemberei Michael Dell elnök és Kevin Rollins igazgató (2007-től csak Michael Dell). Világszerte körülbelül 55 000 embert foglalkoztat. Árbevétele 2004-ben elérte a 49,2 milliárd dollárt. Fő profilja még mindig a számítástechnikai hardverek, de foglalkozik asztali számítógépekkel, szerverekkel, laptopokkal és perifériákkal is. Termékvonalába tartoznak még az adattároló- és hordozható audioeszközök, a tabletek, a szoftverek (ezen belül az otthoni és vállalati megoldások egyaránt).

Elképzelés. Hajtóerő. Életerő. Itt kezdődött.

A Dell közel három évtizede egy elképesztő utazás részese, és nemzetközi szintű, folyamatos növekedésen megy keresztül. S jóban-rosszban a hozzánk kötődők – ügyfelek, üzleti partnerek és csapattagok – azok, akik előreviszik vállalkozásunkat a technológia gyorsan fejlődő világában.

Történetünk főbb pillanatai.

Vállalatunk története bővelkedik az érdekes eseményekben. Hadd emeljünk ki és osszunk meg néhányat kedvenc mérföldköveink közül:

1984 – 19 évesen Michael Dell 1000 dollárral és a technológiai ágazatnak egészen új irányt adó elképzeléssel megalapítja a PC's Limited céget.

1988 – Megtörténik a tőzsdei bevezetésünk, 30 millió dollár gyűlik össze, a piaci kapitalizáció pedig 1000 dollárról 85 millió dollárra nő.

1992 – A Dell első ízben kerül be a Fortune 500-ba, így a listán Michael Dell lesz a legfiatalabb elnök-vezérigazgató.

1996 – Elindul a Dell.com webhely, ami élesítése után hat hónappal már naponta 1 millió dollár értékesítést hoz.

2001 – A Dell lesz a világ első számú számítógépgyártója.

2005 – A Dell az első helyen szerepel a Fortune magazin „Amerika legmegbecsültebb vállalatai” listáján.

2010 – A Dell a világ első számú egészségügy-informatikai szolgáltatója lesz a Gartner, Inc. szerint.

2013 – Michael Dell és a Silver Lake Partners magánbefektető cég visszavásárolták a Dellt a nyilvános részvényesektől, hogy gyorsíthassuk a megoldásokra épülő stratégiánk kivitelezését, és hogy azokra az innovációkra és hosszú távú beruházásokra koncentrálhassunk, amelyek a legtöbb értéket hordozzák az ügyfelek számára.

2016 – Dell és az EMC összeolvadása révén létrejött a Dell Technologies - a történelem legnagyobb informatikai szolgáltatója.

Modell: Használt Dell Latitude E6440 Grey W10 Pro
Helyette ajánljuk
A termékhez leggyakrabban vásárolt kiegészítők
 
Leírás
Processzor Core i5 4310M (2700) MHz
Memória 4096 MB
HDD 320 GB
Kijelző 14" HD LED matt
Videokártya Intel HD Graphics 4600
OS Windows 7Pro/Windows 10Pro Upg
Optikai meghajtó DVDRW
Szín szürke
Jótállás 3 nap
LAN 10/100/1000
USB 4 db USB 3.0
Wireless LAN b/g/n 300mbps
Billentyűzet angol
Kártyaolvasó SD card
Poz. Eszköz Track point + Touch pad
Webkamera van
HDMI van
Egyéb portok VGA
Vélemények

Saját értékelés írása

Ön ezt a terméket értékeli: Használt Dell Latitude E6440 Grey W10 Pro

Hogyan értékelné a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 csillag
3 3 csillag
4 4 csillag
5 5 csillag
Ár
Minőség

Használt Dell Latitude E6440 Grey W10 Pro: Processzor Core i5 4310M (2700), Memória 4096 4096 MB, HDD 320 320 GB, Kijelző 14" HD LED matt

A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

Alapítás éve: 2002.

Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

Üzleteink országszerte:

Budapesten: I. Attila út 47., XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7., XIII. Váci út 82., VIII. József krt. 14. Vidéken: Debrecen, Győr, Pécs, Szombathely