Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Futurer Elektromos Roller

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Futurer Life

Futurer

Prémium minőségű, ultrakönnyű elektromos roller ami a városi közlekedéshez új utakat ad mindenki kezébe. Nincs többé dugó, sőt nem lesz dugódíj sem. Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a városi autózás jelentős részét. Kiválthatjuk vagy kiegészíthetjük vele a tömegközlekedést. Vagy ha eddig kerékpároztunk, csak sosem mertük otthagyni sehol, akkor is a roller a megoldás.


Futurer packAz Urban bárhová bevihető! (Bármilyen közlekedési eszközre felvihető.) Összecsukni mindössze 3 másodperc. Nem kell dugóban ülni, parkolóhelyet keresni, parkolóért fizetni, néhány kilométeres gurulástól az egészen nagy városi túrákig a tökéletes eszköz a Futurer Urban elektromos roller. (elképesztően költséghatékony, mindössze 14 Ft egy teljes töltés, Booster, Master) A nagyon kicsi súly miatt különlegesek. Átgondolt tervezés, kiemelkedő minőség, jól kidolgozott részletek, hosszú élettartam, megbízható támogatás. A kulcs adatok amik a világ élvonalába emelik az Urban rollereket:

Mindössze 10,9 kg súly, 30 km hatótáv egyetlen töltéssel, (Master, Booster) teljes gondozásmentesség, energia visszatermelés fékezéskor (KERS), pont ahogy például egy Tesla vagy bármelyik elektromos autó csinálja. ( Magyarországon az egyetlen elektromos roller amiben ezt a technológiát megtalálod!) Az Urban modellek a praktikum olyan magas fokát képviselik, hogy nincs másik a piacon ami akár csak hasonlóan gyorsan és kicsire csukható és nyitható lenne. ( A kormány szélessége is egyetlen mozdulattal összecsukható.) Nincs másik roller ami kevesebb mint 11 kg, és 30 kilométert tudna. Nincs még egy amelyikre a gyár megengedi a 125 kg terhelést(!) és nincs még egy amelyik tudná az ehhez szükséges erőt is. (Booster 500W) Akkor még nem beszéltünk arról, hogy velük élmény az élet és környezetbarát a közlekedés! 

Árajánlattal kapcsolatban és technikai kérdesével itt érdeklődhet : 06 20 9 432 855


Részletek
Saját tömege: 10,9 kg,
280 Wh LI-PO 33V-os akkumulátor
Motor: 500W , DC Kefe nélküli kerékmotor az első kerékben (teljesen gondozásmentes)
Fogyasztás: 7,5 Wh/km
Egy töltéssel: 30 km (20km/h-val, 75kg-os terheléssel, 10km/h alatti
szélben, nagyjából sík úton mérve)
Töltési idő:  2 óra
Végsebesség: 30 km/h
Hegymászási képesség: 25 fokos
Kerekek: 200 mm szelep nélküli, – gondozásmentes, hátsó kerék könnyített, gumi felülettel
Lengéscsillapítás: elöl-hátul rugós felfüggesztés
Fék: energia visszanyerős fék elöl (KERS) és biztonsági vészfék hátul (érzékelővel)
Kijelző/vezérlő egység: akku töltöttség (%-ban), idő kijelzés, hőmérséklet kijelzés, napi km számláló, összes megtett km, elektromos kürt, LED lámpa (CPU vezérelt, az akku aktuális töltöttsége függvényében), fényszenzor, tempomat, sebesség limitáció
Terhelhetőség: 110kg
Futurer -spec

Futurer Futurer 4És hogy miért pont Futurer elektromos roller? Az első próba után érteni fogod! Az Urban modellekre 3 év garancia vonatkozik a vázra, 2 év a motorra 1 év minden másra beleértve az akkut is. De ez egy Futurerest nem nagyon érint. Mert sok év múlva is megelégedettséggel fogod használni. Alapáron beépített extrák, a teljesség igénye nélkül:

tempomat, fényszenzor, külső hőmérséklet szenzor, végsebesség limitálás, Ledes világítás elöl-hátul, féklámpa (Booster), dual módú- kopásmentes fék, százalékban kijelzett aktuális akku töltöttség, duda, stb.


 

Nem található termék a megadott feltételekkel.