Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Szállítási feltételek

Webáruházunkban háztartási mennyiségekre leadott megrendeléseket szolgálunk ki. 

(Hatályos 2010.12.09-től, utoljára frissítve 2022.11.23)

Áruátvételi módok:

 1. Áruátvétel üzleteinkben
  A számla kiállítása és a fizetés az áruátvétellel egyidejűleg történik.

 2. Kiszállítás
  Cégünk vevők gyors és kényelmes kiszolgálását biztosítandó az üzleteinkben történő áruátvétel alternatívájaként bevezette a kiszállítási szolgáltatást. A kiszállítás futárral történik. Központi raktárunkban lévő termék esetében a hétköznap 12 óráig beérkezett megrendeléseket leghamarabb a következő munkanapon, vagy az Önnel előre egyeztetett napon teljesítjük. Raktáron nem levő (azaz a webáruházban "Rendelhető" státuszúként feltüntetett) termék esetén a kiszállítás időpontja a cégünk általi beszerzés átfutásának függvénye, melyet telefonon egyeztetünk Önnel.
  Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a gyárilag előtelepített operációs rendszerektelepítése első elindítása egyes esetekben akár másfél órát is igénybe vehet, ezért kiszállítás esetén a gép helyszínen történő beüzemelését nem tudjuk vállalni. Amennyiben ilyen irányú igény merül fel, szíveskedjenek azt jelezni Vevőszolgálatunkon a lent megadott elérhetőségeken.
 • Kiszállítás Budapest területén. A megrendelt terméke(ke)t az Ön által megadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. Munkánkat segíti ha megrendeléskor jelzi az Önnek megfelelő időintervallumot. A kiszállítás hétfőtől péntekig 11.00-től 17.30-ig történhet. A budapesti kiszállítás 100.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes. Ezen értékhatár alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállítási költségterheli (5 kg-ig). 5 kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg.

 • Belföldi kiszállítás Budapest területén kívülre. A megrendelt terméke(ke)t az Ön által megadott címre kiszállítjuk. A kiszállítás időpontját telefonon egyeztetjük Önnel. A kiszállítás hétköznap munkaidőben történhet. Budapest területén kívüli belföldi kiszállítás esetén 100.000 Ft alatt a vételárat egységesen bruttó 1.500 Ft szállításiköltség terheli, 100.000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes (5 kg-ig). 5 kg felett a felár legfeljebb bruttó 200 Ft/kg.
  Kérjük Önöket, hogy mind üzleteinkben történő vásárlás, mind internetes vásárlás esetén a számlázási név és cím megadásakor fokozott figyelemmel járjanak el, mert ezen adatokat a számla kiállítását követően csak 6.350 Ft szerződésmódosítási adminisztrációs díj megfizetése ellenében, az eredeti adásvételi szerződés felbontása és új adásvételi szerződéskötése révén tudjuk módosítani, legfeljebb a kiállítást követő 90 napon és az adott naptári éven belül.

Fizetési módok:

 1. Készpénzzel átvételkor: üzletünkben történő áruátvétel, ill. kiszállítás esetén.

 2. Előre történő átutalással: Telefaxon vagy e-mailben számlamásolatot küldünk, amelynek alapján az átutalás megtörténhet. A vételár számlánkra való beérkezését követő munkanapon a megrendelt árut üzletünkben átveheti, vagy kiszállítjuk. A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

Kérjük Önöket, hogy a hatékony ügyintézés érdekében internetes rendeléssel, kiszállítással kapcsolatos kérdéseikkel keressék Vevőszolgálatunkat:

Faragó Bernadett

Telefon: 06-1/488-5093, 06-1/488-5097
Fax: 06-1/488-5099 
Email: [email protected]

Laptop.hu Kft.
székhely: 1126 Budapest, Márvány u. 24/b.
telephely: 1013 Budapest, Attila út 47.
MKEH nyilvántartási szám: C/003 552
adószám: 12890482-2-43

Felhívjuk figyelmüket, hogy interneten történő vásárlás lebonyolításával kapcsolatban kizárólag fenti Vevőszolgálatunk által adott információkért vállalunk felelősséget!