Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptop felvásárlás

Üzleteinkben lehetőség van használt laptop felvásárlására. Amennyiben jelenlegi laptopjára már nincs szüksége, úgy üzleteink bármelyikébe elhozhatja készülékét készpénzes felvásárlás céljából. Ebben az esetben kollégáink először előzetes árajánlatot adnak a felvásárolandó gép árára, majd egy általános tesztelés után meg is történhet a felvásárlás. Amennyiben a tesztelés során a felvásárlandó készülék valamely hiányosságára derül fény, az az előzetes árajánlathoz képest befolyásolhatja a végleges felvásárlási árat.

Mikre érdemes figyelni a felvásárlás során?

1. A felvásárlandó készülékekre adott előzetes árajánlataink legfeljebb 1 hetes időtartamra érvényesek. Amennyiben később szeretné az eladást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk. Az előzetes árajánlat minden esetben ingyenes.

2. Az árban történt előzetes megállapodást követően, a tesztelés során kollégáink a felvásárlandó készüléket újra fogják telepíteni, emiatt javasoljuk, hogy az egyeztetések elött mentsen le minden Ön számára fontos adatot a laptopról. A tesztelési folyamat 2-3 órától egy napos intervallumig terjedhet. A tesztelés időtartamára Önnek egy szervizmunkalapot adunk arról, hogy készüléket üzletünkben leadta tesztelésre. Amennyiben a tesztelés sikeres és előzetes árajánlatunkkal egyező végleges felvásárlási árajánlatot adunk, Ön ennek ellenére eláll az eladástól, kollégáink 5.000 Ft + Áfa (bruttó 6.350 Ft) munkadíjat számítanak fel a tesztelésért. Természetesen sikeres felvásárlás esetén a tesztelés ingyenes.

3. Garanciális laptopok felvásárlása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre, illetve a vásárlást igazoló számlára is. Ezek hiánya nem kizáró ok, azonban az árat befolyásolhatják az adott készülék esetében.

4. Üzleteinkben jellemzően csak hibátlan és hiánytalan laptopokat tudunk felvásárolni, de ha például akkumulátor hibája van egy adott laptopnak, az nem zárja ki az eladás lehetőségét. Tápegység és gyáriszám hiányában viszont nem megoldható a felvásárlás.

5. Hibás gép felvásárlásában nem üzleteink, hanem szervízünk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bizonyos esetekben működésképtelen készülékeket is fel tudunk vásárolni, azonban ilyenkor az ajánlott ár jellemzően alacsonyabb.

6. Új laptop egyidejű vásárlása esetén kollégáink általaban kedvezőbb árat tudnak ajánlani az Ön használt laptopjáért (beszámítás), mintha csak szimplán el szeretné adni (felvásárlás), ám nem feltétel, hogy Ön új készüléket vásároljon.

Amennyiben a felvásárlással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.