Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Fejlesztő játék LittleBits Star Wars (680-0011-EU) Fejlesztő játék

Fejlesztő játék LittleBits Star Wars (680-0011-EU) Fejlesztő játék

Gyártói cikkszám: 680-0011-EU
Nettó 31 488 Ft Bruttó: 39 990 Ft

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

680-0011-EU, Droid inventor kit, 8+, 30 darab

littleBits Star Wars Droid készítő készlet
ajánlott életkor 8+

-

-

A littleBits elektronikus alkatrész készlettel és az ingyenesen letölthető Droid Inventor alkalmazás segítségével új trükköket taníthatnak meg R2D2 egységüknek, és több mint 17 küldetésbe foghatnak velük.

.

Ezután a gyerekek kreativitása és rejtett feltalálói képességei révén újra konfigurálhatják a megtervezett robotjukat, hogy új készségeket adjanak neki, vagy megtervezhetnek minden olyan Droidot, amelyről eddig csak álmodozhattak.

-
-

A készlet mindent tartalmaz, amire a gyerekeknek szüksége van az R2-D2 építéséhez és testre szabásához. A kezdeti összeszerelést segíti egy egyszerű lépésről-lépésre leírás, hogy felépítse Droid-ját, és vezérelhesse azt meghajtó módban, saját navigációban, Force módban és egyebekben. 

-

Miután elsajátították a Droid Inventor készségeiket, a gyerekek továbbra is olyan kihívásokkal néznek szembe, amelyek kreativitást váltanak ki, és vadonatúj Droidokat találnak ki.

A termék jellemzői

Alkatrészek:

-   6 elektronikus bit

- 23 robot alkatrész

- 3 matrica papír ív

és természetesen az ingyenes littleBits Droid Inventor alkalmazás

-

Az ingyenes Droid Inventor alkalmazás lépésről lépésre és videó oktatóanyagokkal kalauzolja a gyerekeket a robotok létrehozásában és testre szabásában.

-
Az alkalmazás különböző kihívásokat tartalmaz, ami fejleszti kreativitást és ezáltal a gyerekek változatos módon játszhatnak vele nap mint nap.

-

  • Az R2-D2 különböző vezérlő módokban mozog.
  • 20-nál is több hiteles R2-D2 hangot szólaltat meg a Csillagok háborúja filmekből.
  • A littleBits elektronikus blokkok segítségével különböző Droidok hozhatók létre.

-

Droid méretei:

magasság: 29cm

szélesség: 18cm


A tablet vagy a telefonok külön vásárolható nem a csomag része!

 

Hogyan öltözteti a Droidját?

Használja a mellékelt matricákat, vagy készítse el saját ruháit.

Modell: Fejlesztő játék LittleBits Star Wars (680-0011-EU)
A termékhez leggyakrabban vásárolt kiegészítők
 
Vélemények

Saját értékelés írása

Ön ezt a terméket értékeli: Fejlesztő játék LittleBits Star Wars (680-0011-EU)

Hogyan értékelné a terméket? *

 
1 1 csillag
2 2 csillag
3 3 csillag
4 4 csillag
5 5 csillag
Ár
Minőség

Fejlesztő játék LittleBits Star Wars (680-0011-EU): Processzor ***, Memória *** *** MB, HDD *** *** GB, Kijelző ***

Hasonló termékek

A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

Alapítás éve: 2002.

Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

Üzleteink országszerte:

Budapesten: XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7. Vidéken: Győr, Pécs