Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek
Fejlesztő játék LittleBits Base (680-0023) Fejlesztő játék

Fejlesztő játék LittleBits Base (680-0023) Fejlesztő játék

Gyártói cikkszám: 680-0023
Nettó 23 614 Ft Bruttó: 29 990 Ft

Házhoz szállítás 2 munkanap

Elérhetőség: Készleten

680-0023, Inventor KIt, 8+

littleBits Base Inventor Kit
ajánlott életkor 8+

-
-

Kreatív oktatási ajándék minden gyereknek, aki szerepel a télapó ünnepi listáján. Kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek végre elszakadjanak a számítógépek vagy a TV elől és kiélhesséh kreativitásukat.

  Oktatási ajándék minden gyereknek, különösen a kezdő alkotóknak és feltalálóknak!
  .

  Amit a doboz kínál:

  Készítsen és szabjon testre egy hangvezérelt robotfogókart, majd alakítsa át azt új kreatív találmánnyá, amellyel megmenthetik a világot.

  Órákon át tartó játék és kreativitás: Az alkalmazáson belüli tevékenységek és a részletes utasítások végigvezetik a gyerekeket a szórakoztató, elektronikus találmányok felépítésén, mint például a helyiségvédő riasztó vagy a Navigátor, amely segít a sötétben való manőverezésben!

  .

  .

  A doboz tartalma: a 9 V-os akkumulátortól a Tech-érzékelőkig, a LED-ekig, a szervókig, a papírsablonokig, matricákig és az ingyenes feltalálói alkalmazásig minden.
  -
  Egyetlen felnőtt sem szükséges az összeállításhoz. A kalandor gyerekek könnyen összeállíthatják az alkalmazáson belüli lépésről-lépésre bemutatott videókkal.
  -
  Egy okostelefon vagy tablet szükséges a video-utasításokhoz és az Inventor alkalmazáshoz (iPhone iOS 10 vagy újabb) vagy (Android 5 vagy újabb) szükséges hozzá!

  -

  A tablet vagy a telefon külön vásárolható nem a csomag része!


   

  Modell: Fejlesztő játék LittleBits Base (680-0023)
  A termékhez leggyakrabban vásárolt kiegészítők
   
  Vélemények

  Saját értékelés írása

  Ön ezt a terméket értékeli: Fejlesztő játék LittleBits Base (680-0023)

  Hogyan értékelné a terméket? *

   
  1 1 csillag
  2 2 csillag
  3 3 csillag
  4 4 csillag
  5 5 csillag
  Ár
  Minőség

  Fejlesztő játék LittleBits Base (680-0023): Processzor ***, Memória *** *** MB, HDD *** *** GB, Kijelző ***

  Hasonló termékek

  A LAPTOP.HU BEMUTATÁSA

  A 100%-osan magyar tulajdonban lévő Laptop.hu Kft. a magyar mobil számítástechnikai piac egyik legmeghatározóbb szereplője, a lakossági piac, vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

  Üzleteinkben a kívánt termékeket a kívánt mennyiségben a helyszínen kiválaszthatják és megvásárolhatják szakértő kollégáink segítségével. Az egyedülálló áruválasztékot felsorakoztató bemutatótermeink már az ország számos pontján megtalálhatóak.  Ezzel párhuzamosan természetesen elérhető a helyszíni kiszállítás is, melyet 20.000.- Forint felett díjmentesen biztosítunk vásárlóinknak.

  A Laptop.hu Kft. nem csupán egy számítástechnikai szakbolt hálózat. Tevékenységünk mára a lokális hálózatok összeállításától, professzionális számítástechnikai eszközökön át, a számítógép részegységeken keresztül egészen a számítástechnikai kiegészítőkig terjed, többezres termékkínálatot eredményezve.

  Stabil gazdasági hátterünknek és kiváló gyártói kapcsolatainknak köszönhetően olyan komplexitású projekteket is képesek vagyunk rövid határidővel sikeresen megvalósítani, melyek számos eszköz installálását igényelhetik, akár a helyszínen.

  Szervizünk hatékonyan támogatja a felmerülő garanciális, garancián túli javításokat gyors átfutási idővel, átlátható és korrekt ügymenettel, rugalmas ügyletkezeléssel. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően széles szervizelési területen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

  Büszkék vagyunk arra, hogy legelső vásárlóink többsége ma is visszatérő ügyfelünk, és ebben a körben a lakossági ügyfeleken kívül, államigazgatási szervek, egészségügyi intézmények, iparvállalatok, valamint kis- és nagyvállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

  Alapítás éve: 2002.

  Székhely: 1126 Budapest, Márvány utca 24/b.

  Üzleteink országszerte:

  Budapesten: XII. Márvány u. 24/b., VI. Teréz krt. 7. Vidéken: Győr, Pécs