Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Black Friday Napok akciós időszak

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Black Friday akciós hétvége

2021.11.26-28 közötti kerül meghirdetésre a "Black Friday hétvége

Ezen időszakban az akcióban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban és budapesti üzleteinkben.

2. A "Black Friday hétvége" Akciós Árak  2021.11.28-án 23:59-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak. A meghosszabbítás vagy idő előtti leállítás jogát fenntartjuk.

3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik. A "Black Friday hétvége" akció kizárólag végfelhasználók részére kerül meghirdetésre, viszonteladók kizárva.

4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.

5. A  "Black Friday hétvége" akciós ajánlatai  az egyenletesebb oldalterhelés érdekében folyamatosan kerülnek ki a weboldalra, már akár megelőző nap délutánjától.

6. Fenntartjuk a jogot a "Black Friday hétvége" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére.

Laptop.hu

Továbblépés a teljes akciós kínálathoz >>>