Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Black Friday 2018

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

2018 évi Black Friday akciónk végetért, köszönjük az érdeklődést !

 

2018.11.23-án meghirdetett "Black Friday" akcióban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban, budapesti és debreceni üzleteinkben.

2. A Black Friday Napok Akciós Árak 2018.11.23. 23:59-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak. A meghosszabbítás vagy idő előtti leállítás jogát fenntartjuk.

3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab kedvezményes "Black Friday Napok" terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik.

4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.

5. A  "Black Friday Napok" akciós ajánlatai az egyenletesebb oldalterhelés érdekében folyamatosan kerülnek ki a weboldalra, már akár megelőző nap délutánjától.

6. Fenntartjuk a jogot a "Black Friday Napok" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére.

Laptop.hu

Továbblépés a teljes akciós kínálathoz >>>

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3