Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Laptop beszámítás

Üzleteinkben lehetőség van új laptop vásárlásával egyidejűleg használt laptopja beszámítására.
Amennyiben jelenlegi laptopját szeretné modernebbre, kisebbre avagy nagyobbra, erősebbre cserélni úgy üzleteink bármelyikében erre lehetősége van. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy elhozza hozzánk beszámítandó laptopját, ahol kollégáink segitségével kiválasztják azt a laptopot melybe be szeretné számíttatni régi készülékét. Ezek után meghatározzuk a beszámítandó gép előzetes árát, ennek elfogadása esetén egy általános tesztelést követően megtörténhet a végleges ár kialakítása és a beszámítás.

Mikre érdemes figyelni a beszámítás során?

1. A beszámítandó készülékre ingyenesen előzetes árajánlatot adunk, amely legfeljebb 1 hetes időtartamra érvényes. Amennyiben később szeretné a beszámíttatást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk.

2. Az előzetes árajánlat elfogadása esetén következik a tesztelés, melynek során feltárt esetleges hiányosságok kihatással lesznek az általunk ajánlott végleges beszámítási árra. A tesztelés során kollégáink a beszámítandó készüléket újra fogják telepíteni, emiatt érdemes az egyeztetések elött lementeni minden Ön számára fontos adatot a laptopról. A tesztelési folyamat 2-3 órától az egy napos intarvallumig terjedhet. A tesztelés idejére a készüléket egy szervizmunkalapon vesszük át Öntől. Amennyiben a tesztelés után általunk adott végleges beszámítási árajánlat egyezik az előzetes árajánlatunkkal, és Ön esetlegesen ennek ellenére eláll a beszámítástól, kollégáink 5.000 Ft+ Áfa (bruttó 6.350 Ft) munkadíjat számítanak fel a tesztelésért. Természetesen a beszámítás megvalósulása esetén a tesztelés ingyenes.

3. Üzleteink jellemzően csak hibátlan és hiánytalan laptopokat tudunk beszámítani, de ha például akkumulátor hibája van egy adott laptopnak az nem zárja ki a beszámítást. Ellenben tápegység és gyáriszám hiányában nem megoldható a beszámítás.

4. Hibás gép beszámításában nem üzleteink, hanem szervízünk áll ügyfeleink rendelkezésére.

5. Még garanciális laptopok beszámítása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre, illetve a vásárlást igazoló számlára is.

Amennyiben a beszámítással kapcsolatban kérdése merül fel forduljon bizalommal kollégáinkhoz.