Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

acer-nitro 2020

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Egy verhetetlen játékos

Merüljön el a játékok világában egy olyan formatervezett készülékkel, amely túlmutat az egyszerű, mindennapi laptopok világán. A készülékház masszív, ugyanakkor vékony kialakítású, amely egy sejtelmes, piros színű billentyűzet megvilágítást kapott. Ehhez hozzájön még a szálcsiszolt alumínium hatású fedlap, amely igazán különleges, letisztult, prémium megjelenést kölcsönöz a laptopnak.

A Nitro sorozat gépeit egytől egyig komoly teljesítményű, akár felsőkategóriás, 9. generációs, hatmagos Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce® videó kártyák hajtják, hogy mindig gördülékeny teljesítményt nyújtsanak professzionális munkához, valamint kirobbanó energiát a legkomolyabb grafikával rendelkező játékokhoz. Ehhez hozzájön még az akár 1 TB háttértár és akár egy villámgyors SSD meghajtó is, mely biztosítja, hogy a rendszer mindig ugrásra készen álljon. A tökéletes képi megjelenítésért Full HD IPS kijelzők felelnek, akár 144Hz képfrissítéssel a tökéletesen sima, folyamatos játékélmény érdekében, míg a páratlan hangzásról a Waves MaxxAudio® hangrendszer gondoskodik.

A nagy teljesítményhez természetesen megfelelő hűtőrendszer párosul. A Coolboost technológia mindig az igénybevételnek megfelelően, akár pillanatok alatt magasabb fokozatra kapcsol. Professzionális felhasználás, komoly játék teljesítmény? Az új Nitro 5 sorozat erre hivatott.), így a kijelzőn megjelenő képek színe szinte teljes egészében megegyezik az eredeti kép színeivel.

* A fenti termékleírás egy általános termékismertető, a pontos paraméterek modellenként és konfigurációnként eltérhetnek.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kMGVyZlru2s&feature=emb_logo ACER Nitro 5

Nem található termék a megadott feltételekkel.