Gamer Laptopok
Kell Ennél Több
Üzleti Laptopok
Részletek

Acer Májusi Áreső Akció

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

2022.05.27-én kerül meghirdetésre az "Acer Májusi Áreső" akció:

Ezen időszakban az akcióban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban és budapesti üzleteinkben.

2. Az "Acer Májusi Áreső" Akciós Árak 2022.05.27-én 23:59-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak. A meghosszabbítás vagy idő előtti leállítás jogát fenntartjuk.

3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik. Az "Acer Májusi Áreső" akció kizárólag végfelhasználók részére kerül meghirdetésre, viszonteladók kizárva.

4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.

5. Az "Acer Májusi Áreső" akciós ajánlatai az egyenletesebb oldalterhelés érdekében folyamatosan kerülnek ki a weboldalra, már akár megelőző nap délutánjától.

6. Fenntartjuk a jogot az "Acer Májusi Áreső" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére. Laptop.hu

Továbblépés a teljes kínálathoz >>>

Oldal:
  1. 1
  2. 2