Twizy Tesztvezetés
Regisztrálj
Asus Gamer Laptopok
Kell Ennél Több

Akciók

Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptopok széles választékban és kedvező áron. Ha itt nem szerepel az Ön által keresett Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Toshiba laptop, akkor talán az nem is létezik.

Black Weekend 2016

"Black Weekend" Akció Részvételi Feltételek

 

2016.11.26-27.-ig meghirdetett "Black Weekend" akcióban való részvétel feltételei az alábbiak: 

 

  • 1. Az akcióban meghirdetett termékeket kizárólag az akciós készlet erejéig értékesítjük webáruházunkban, budapesti és debreceni és üzleteinkben.
  • 2. A "Black Weekend" Akciós Árak kizárólag 2016.11.26 - 2016.11.27. 24:00-ig beérkezett online megrendelésekre vonatkoznak.
  • 3. Egy felhasználó, vásárló összesen legfeljebb két darab kedvezményes "Black Weekend" terméket vásárolhat az akciós áron, ez a korlátozás mind az online, mind a bolti vásárlásra vonatkozik.
  • 4. Az online leadott megrendelések kizárólag kollegánk által történt visszaigazolás esetén minősülnek elfogadottnak. A weboldalon leadott megrendelések során a webáruháztól kapott automatikus visszaigazoló email a rendelés cégünkhöz történt beérkezését igazolja vissza, nem minősül az ajánlat elfogadásának, nem hoz létre szerződést.
  • 5. Fenntartjuk a jogot a "Black Weekend" Akcióban meghirdetett ajánlatok módosítására, felfüggesztésére.

Laptop.hu

 ↓  ↓  ↓ 

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5